Annoncørbetalt indhold

Danskerne søger mod denne by til jul

December er for de fleste danskere en af de mest travle måneder på året. Men flere og flere danskere står af juleræset og tager væk for at genopdage julestemningen eller bare komme lidt væk fra travlheden. Og Skagen er et sikkert hit i juletiden.

Juletiden er for et stigende antal danskere lig med afslapning og total forkælelse. Danskerne er nemlig begyndt at søge væk fra det årlige julestress i december måned for at komme helt ned i gear og forkæle sig selv. Det kan være alt lige fra et par dage til en hel uge. Skagen er et af de foretrukne steder, når danskerne søger julefred. Det oplever man især på Color Hotel Skagen, som er det eneste firestjernede hotel i Skagen.

"Vi mærker, at mange danskere gerne vil trække stikket i nogle dage, når juleræset i julemåneden bliver for meget. Så kommer de herop til Skagen på en forkælelsestur, hvor de kan få en dejlig oplevelse og komme i en rigtig god og hyggelig julestemning," siger Gitte Skelly fra Color Hotel Skagen.

Book dit juleophold nu

På Color Hotel Skagen nyder man godt af placeringen i det populære og smukke Skagen, hvor der ud over afslapning og store naturoplevelser også er mulighed for at foretage sin juleshopping i ro og fred i nogle af de mange små specialbutikker, der er i byen. Color Hotel Skagen sørger så for at levere god stemning kombineret med bl.a. gløgg, æbleskiver, vinsmagning og juleinspireret a la carte middag. Og husker man sit badetøj, kan man hver eftermiddag benytte den udendørs opvarmede pool, spa og finske sauna.

Det er især par uden børn, singler og vennepar, der gerne vil lidt væk fra ræset i julemåneden. Og så kommer de fx til Skagen for at forkæle hinanden med et lækkert hotelophold, god mad og muligvis også lidt shopping - inden julen for alvor går i gang. Der er lukket i juledagene, men juleopholdet nydes også mellem jul og nytår.

Book dit juleophold nu

Nytåret er også en tid, hvor flere og flere danskere søger væk for at nyde hinandens selskab på en anden måde, end man plejer. Der er samtidig også mange, der fejrer selve nytårsaften ude af huset, eventuelt kombineret med et nytårsophold.

"Danskerne vil forkæles med god mad og god underholdning til nytår. Og ganske enkelt have en god fest sammen med andre feststemte mennesker," siger Gitte Skelly.

Og på Color Hotel Skagen skaber man en nytårsfest, der får folk til at komme tilbage år efter år. Her er der styr på det hele. Det gælder lige fra cocktails og velkomstdrinks til den fantastiske menu med udvalgte vine. Og ikke mindst topunderholdning med dans og traditionelle bobler og stort festfyrværkeri ved midnat. En fest, som mange kommer langvejs fra til Skagen for at opleve.

Book dit nytårsophold

Fakta om Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen er det største hotel i Skagen og samtidig det eneste fire-stjernede hotel i Skagen. På Color Hotel Skagen er der a la carte restaurant, café samt barområde.Hotellet har også udendørs opvarmet pool, to finske saunaer, beachvolley, minigolfbane og petanque-bane. Som noget nyt kan hotellet tilbyde et udendørs spabad og fitnessbygning på 60 kvm. Læs mere på www.skagenhotel.dk

Fakta om Skagen

Skagen er Danmarks nordligste by. Skagen har ry for de mange solskinstimer, et fantastisk lys, en unik natur og mange hvide sandstrande. Der er mange oplevelser for en turist i Skagen bl.a.Skagens Museum med værker af skagensmalerne, Grenen - hvor Skagerrak og Kattegat mødes, Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile og Den Tilsandede Kirke.

Kilde: visitnordjylland.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.