Annonce
Erhverv

Freeway tjener stadig penge på Dating.dk - men man skal tilbage til rødderne

Ifølge Morten Wagner skal Dating.dk endnu mere tilbage til rødderne. Arkivfoto: Morten Dueholm
Datingportalen vil fremover arrangere flere events, hvor folk møder hinanden udenfor den elektroniske verden.

Viborg: Der er et stykke vej op til de helt store overskud, som i årene fra 2009 til 2013 lå på over 20 millioner kroner, men Dating.dk ApS leverer nu alligevel stadig et pænt overskud til Freeways samlede resultat.

Således kunne datingportalen for 2018 notere et overskud efter skat på 11,9 millioner kroner, og dermed kunne man for andet år i træk levere et tocifret millionoverskud efter et par mere magre år i 2015 og 2016, hvor overskuddet "kun" var på henholdsvis 5,4 og 2,7 millioner kroner.

I årsrapporten betegnes resultatet da også som tilfredsstillende, og direktør Morten O. Wagner ser også Dating.dk som en fortsat storspiller i et datingmarked med øget konkurrence.

- Resultatet er et udtryk for, at vi stadig har en stor del af datingmarkedet, og at danskerne stadig gerne vil finde en rigtig kæreste. Men vi skal stadigvæk hele tiden huske at gøre det endnu mere attraktivt at være bruger hos os, siger direktør Morten O. Wagner i en pressemeddelelse.

Annonce

- Resultatet er et udtryk for, at vi stadig har en stor del af datingmarkedet, og at danskerne stadig gerne vil finde en rigtig kæreste.

Morten O. Wagner, direktør hos Dating.dk

Flere events

Ifølge samme pressemeddelelse skal sikringen af Dating.dk's placering som en af de mere populære datingportaler blandt andet ske ved, at man går tilbage til rødderne.

Det betyder flere speeddating-events, singlerejser og fester arrangeret af Dating.dk, hvilket firmaet er gået i gang med.

I begyndelsen af året holdt Dating.dk et speeddating-arrangement i forbindelse med Valentines Day, og fredag gentog man successen med et stort arrangement i København. Her mødte 105 singler op og speeddatede på kryds og tværs.

Der er yderligere to speeddatingarrangementer i vente inden sommerferien i to af landets andre store byer, og til efteråret er der også en singlerejse til Spanien på programmet. Ifølge Dating.dk har man oplevet stor, positiv respons på initiativerne.

- Jeg tror på, danskerne er ved at være trætte af swipe-kulturen og gerne vil finde tilbage til den ægte kærlighed, siger Morten O. Wagner som forklaring på, at man nu arrangerer flere events, hvor folk møder hinanden udenfor den elektronisk verden.

Samlet overskud

At Dating.dk er en væsentlig indtægtskilde for Freeway holding ApS, ses tydeligt for dette selskabs regnskab for 2018.

Her har man faktisk et underskud før finansielle poster på næsten 15 millioner kroner, blandt andet på grund af nedskrivning af omsætningsaktiver på næsten seks millioner kroner. Et samlet overskud hos tilknyttede og associerede virksomheder på godt 20 millioner kroner betyder dog, at Freeway Holding ApS kan præsentere et samlet overskud på knap syv millioner kroner i 2018.

Freeway Holding ApS ejes af Morten Ludwig Wagner og Morten Oliver Nicolai Wagner og ledes af Mia Wagner, der blandt andet kendes fra sin rolle i "Løvens Hule" på DR.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pedel opdagede kraftig røg i låst rum på skole

Viborg

Kühnau efter bekymringsbrev: Problemer på børneafdelingen er ikke en sag for regionsrådet

Fodbold For abonnenter

DR's Liniger og Muminovic følger kvindelandsholdet i Viborg: - En følelse af at vende hjem

Viborg For abonnenter

Henriks hjem skal måske jævnes med jorden: Jeg synes, at samfundet spilder en masse ressourcer på at rive noget ned, som fungerer

Annonce