Annonce
Erhverv

Dating.dk er stadig et guldæg for Freeway

Når Mia Wagner investerer i iværksættere i Løvens Hule, gør hun det i virkeligheden for faderens og broderens penge. Foto: DR
Med et overskud på lige godt 10 millioner kroner i Dating.dk i 2019, skæppede kærlighedshungrende danskere godt i kassen.
Annonce

Viborg: Der er stadig mange danskere, der leder efter den helt rette partner, og der er stadig mange, der gør det ved hjælp af landets ældste datingside, Dating.dk fra Viborg.

Det ses tydeligt af det netop offentliggjorte regnskab for Dating.dk ApS. Selskabet, som er en del af Freeway-koncernen, har for tredje år i træk kunnet præsentere et overskud på et tocifret millionbeløb efter skat.

Overskuddet for 2019 lyder på 10,2 millioner kroner. Det er ikke helt så godt som i 2018, hvor det blev til et overskud på 11,9 millioner kroner eller i 2017, hvor overskuddet var på hele 13,2 millioner kroner. Til gengæld er det stadig markant bedre end i 2016 og 2015, hvor overskuddene var henholdsvis 2,7 og 5,4 millioner kroner.

Resultatet for 2019 betegnes da også i ledelsesberetningen som "tilfredsstillende".

Annonce

Større lønudgift

Ved fremlæggelsen af sidste års regnskab sagde Morten O. Wagner, der er en af ejerne og grundlæggerne af Dating.dk, at Dating.dk skulle være mere aktiv for at sikre sin placering som en af de mere populære datingportaler.

Det skulle blandt andet ske ved at arrangere flere speeddating-events, singlerejser og fester i regi af Dating.dk. Om det rent faktisk også er sket i løbet af 2019, kan man ikke direkte læse ud af regnskabet, men meget tyder nu på, at der i hvert fald har været større aktivitet i firmaet, for udgiften til lønninger er steget fra 1,8 til 2,6 millioner kroner.

Selvom det er Mia Wagner, der udadtil og til daglig tegner forretningen Freeway som direktør i blandt andet "Løvens Hule" på DR, er det hendes bror, Morten O. Wagner, og hendes far, Morten L. Wagner, der ejer Freeway. Junior ejer 45 procent, mens senior sidder på de 55 procent.

Dermed har de to herrer haft en ganske fin indtjening fra Dating.dk i årets løb, da hele overskuddet er udbetalt som udbytte til ejerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce