Annonce
Viborg FF

DBU åbner disciplinærsag mod Viborg-målmand: Målmandstræner klar til bænktjans

Der er åbnet en disciplinærsag mod Ellery Balcombe, der angiveligt har sagt upassende ting til dommeren, da målmanden lørdag blev udvist i Køge. Arkivfoto: Morten Dueholm
Ellery Balcombe risikerer en længere karantæne efter sin udvisning mod HB Køge. DBU har åbnet en disciplinærsag mod målmanden på grund af upassende kommentarer mod kampens dommer. Målmandstræner Jesper Christiansen overtager pladsen på bænken.
Annonce

Viborg: Viborg FF's normale førstemålmand Ellery Balcombe risikerer mere en den ene dags karantæne, som han har fået efter sin udvisning i lørdagens opgør i Køge.

Den engelske U21-landsholdsmålmand har i forbindelse med udvisningen sagt noget, som af dommeren blev betegnet som upassende og fornærmende, og det er årsagen til, at DBU nu har åbnet en disciplinærsag mod den unge målmand.

Dermed ved VFF ikke, hvor længe klubben må undvære den stærke englænder, og det skaber en vis usikkerhed på målmandsposten.

Det ventes at Ingvar Jónsson overtager pladsen i målet, men på grund af skader til både Can Dursun og Lucas Lund, så er der kun ungdomsmålmænd tilbage til at supplere islændingen.

For at skabe ro på situationen er den nuværende målmandstræner Jesper Christiansen blevet udvalgt til at sidde på bænken som reserve allerede til fredagens kamp mod Næstved.

- Vores målmandssituation i denne sæson har været helt ekstremt uheldig og kompleks med længerevarende skader til både Lucas Lund og Can Dursun, og nu har vi tilmed fået Ellery Balcombe i karantæne, siger sportschef Jesper Fredberg til vff.dk.

- Vi har valgt, at Jesper Christiansen skal med på bænken, da vi er sikre på, at han vil give ro til holdet i tilfælde af en eventuel indskiftning. På grund af den ekstraordinære målmandssituation i sæsonen har Jesper jævnligt været en del af træningen, og vi er derfor helt trygge ved at sende ham på banen, hvis det skulle blive aktuelt, siger sportschefen, som ikke mener, at det vil være godt for klubbens helt unge målmænd at blive sendt i aktion i så presset en situation.

- Vi har allerede vist i denne sæson, at vi er klar til at give unge målmænd chancen, men i denne situation vurderer vi, at det ikke vil være hensigtsmæssigt at sende vores ungdomsmålmand i aktion med det pres og den uro, der vil blive skabt omkring ham i sådan en situation, siger Fredberg.

Jesper Christiansen tager plads på bænken som reserve i den ekstraordinært pressede målmandssituation i Viborg FF. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder ser ingen let løsning på Trappetorvs-ballade: Man kan højst flytte problemet et andet sted hen

Annonce