Annonce
Viborg

- De tre restaurantbrande var påsat

Efterforskningslederen er ret klar i mælet. De tre restaurantbrande i Viborg var påsatte. Man har bare ikke kunnet bevise, hvem der har gjort gerningen. Arkivfoto: Morten Pedersen

Viborg: Tre restauranter, Solin, Solin 2 og Berlin Döner, brændte ned inden for en periode på 14 måneder, hvilket Midt- og Vestjyllands Politi fandt meget mistænksomt. Derfor efterforskede man også sagerne, så godt som man kunne.

- Alarmklokkerne ringer jo hos os, når vi ser sådan noget her. Og det var også derfor, at det selvfølgelig blev efterforsket grundigt. Vi fandt også benzin og andet tændbar væske i et af pizzeriaerne. Et andet sted var der gået brand i nogle pizzabakker ved siden af pizza-ovnen. Men selvom vi har kunnet bevise, hvordan brandene er opstået, og selvom det kan bevises som påsat, så har vi ikke kunnet finde frem til, hvem der har gjort det, fortæller efterforskningsleder hos Midt- og Vestjyllands Politi Christian Toftemark.

Sådan går det nogle gange, men man gør altid sit ypperste for at komme til bunds i sådanne sager.

- Nu er sagerne jo lukket og er godt begravet nede i vores arkiv, men vi forsøgte selvfølgelig at komme til bunds i det. Dengang desværre uden held, fortæller efterforskningslederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Viborg-historiker ramte plet

Annonce