Annonce
Viborg

De unge sportsmestre skal frem i lyset - 99 stjerneskud skal hyldes

Viborg Kommune og Viborg Idrætsråd afvikler "Ung sportsmester 2019" fredag aften. Arkivfoto: Morten Pedersen
Fredag aften afvikles "Ung Sportsmester" - her skal 99 unge idrætsudøvere under 18 år hyldes for deres præstationer i 2019.
Annonce

Hyldest: Rigtig mange af forårets traditionelle arrangementer blev aflyst på grund af corona-restriktioner - men heldigvis lykkes det at få flere af dem gennemført i dette efterår.

Et af disse arrangementer er Ung Sportsmester, som fredag aften bliver afviklet i Fotorama i Viborg.

Her er der ikke færre end 99 unge sportsmestre under 18 år, der skal hyldes for deres præstationer, som de leverede i 2019.

For at blive sportsmester skal man have vundet et jysk mesterskab, have deltaget på et jysk hold - eller lavet andre lignende præstationer.

De 99 unge sportsmestre kommer fra 11 forskellige foreninger, og de skal nu endelig have deres fortjente hyldest.

Coronaen spiller stadig ind. Derfor er arrangementet ikke offentligt. De unge mestre må i år kun medbringe en træner og en formand for mestrenes foreninger, men til gengæld bliver hyldesten livestreamet på viborgfolkeblad.dk og på Viborg Elites Facebookside.

Normalt skal de dygtige unge atleter lykønskes af Formand for kultur- og fritidsudvalget, Mads Panny, og formand for Viborg Idrætsråd, Preben Jensen - det bliver de også, men uden det sædvanlige håndtryk. I stedet er der en digital præsentation af idrætsudøveren.

Aftenen kommer også til at byde på underholdning. Den lokal sanglærke Lærke Troelsen underholder, mens Bjerringbro FH's unge målmandstalent og U20-landsholdsspiller Julie Stokkedal står for en "sportslig" underholdning.

Det hele skal bindes sammen af Morten Erfurth, der er sportschef for Viborg Idrætsråd og på aftenen skal agere konferencier.


De unge mestre må i år kun medbringe en træner og en formand for mestrenes foreninger, men til gengæld bliver hyldesten livestreamet på viborgfolkeblad.dk og på Viborg Elites Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Bestikkelsestiltalt betalte for renovering med sorte penge fra loftet: - Det bliver lidt billigere, når man lægger kontanter i det

Navne

Viborgs turisme har fået ny frontkvinde

Annonce