Annonce
Sport

Dejligt at komme i gang med en dugfrisk sæson

Line Haugsted har lagt sidste sæsons skade bag sig og glæder sig til en ny sæson. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Viborg: I sidste sæson pegede pilen mest nedad for Viborg HK's backprofil Line Haugsted.

Store dele af foråret blev spoleret af en drilsk fodskade. Hun nåede at komme tilbage og være med i bronzetriumfen mod Team Esbjerg, men hun er alligevel rigtig glad for, at hun nu er skadesfri og har taget hul på en dugfrisk sæson.

- Jeg har haft rigtig meget fokus på min fod igennem hele sommerferien. Jeg skal have en hel sæson uden skader nu. Og det går rigtig godt her i starten. Vi passer stadig på den, så jeg skal eksempelvis ikke spille med mod Storhamar i morgen, men er med igen fredag, sagde bagspilleren.

- Jeg kan mærke, at jeg bare glæder mig meget til at spille. Sidste sæson var på en måde en øv-sæson, så jeg ser frem til at komme i gang med turneringen, sagde landsholdsspilleren.

- Jeg har kun været på banen tre gange indtil videre, og det er bare fedt at være i gang igen. Jeg glæder mig så meget til den her sæson. Alting føles rigtig godt, sagde Line Haugsted, der blandt andet er glad for, at truppen er blevet tilført forstærkninger i højresiden.

Haugsted spillede med i tirsdagens træningssejr over BVB Dortmund og var relativt tilfreds med udbyttet af kampen.

- Det var okay til, at det var den første kamp. Vi fik prøvet noget og øvet noget. Vi kunne sagtens have været lidt hårdere i forsvaret efter min mening. De fik lidt for mange lette mål. Vi kom selv til mange fine chancer, men vi kunne måske godt have været skarpere på skuddene, sagde hun.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Caféansat blev stukket med køkkenkniv i halsen - men er nu uden for livsfare

Annonce