Annonce
Rundt om Viborg

Delikatesse-succes: 108 deltog i festlig måltid med nordisk mad

Igen var der fuldt hus - 108 spisende gæster - til nordisk delikatesseaften i Grønhøj kultur- og forsamlingshus. Privatfoto: Erik Madsen
For 22. gang holdt Foreningen Norden Karup en nordisk kulturaften i Grønhøj. Som sædvanligt var det gode måltid med nordiske delikatesser det centrale.

Grønhøj: Der var pyntet fint op og stemningen var også i top, da Foreningen Norden Karup forleden holdt såkaldt delikatesseaften i Grønhøj kultur- og forsamlingshus.

Det var 22. gang arrangementet blev afviklet. De fleste gange med stor tilslutning, og sådan var det også denne gang, hvor de 108 gæster fyldte salen op.

Igen i år havde foreningen entreret sig med "Den rullende kok fra Bjerregrav", som diskede op med en lækker tre-retters-menu bestående af hellefisk med forskellige krydderier og hjemmebag efterfulgt af stegt kronvildt, og med blåbærtærte til dessert.

Den nordiske delikatesseaften holdes altid den tredje onsdag i januar, og for mange medlemmer af den meget aktive Foreningen Norden Karup er det blevet en mangeårig tradition at være med.

Maden og det hyggelige selskab er det centrale, og foreningen besluttede denne gang, at det ikke som ved tidligere lejligheder var nødvendigt med underholdning også.

Annonce

Stort lotteri

Dog blev der som altid afviklet et stort lotteri, hvor gevinsterne var sponseret af lokale erhvervsdrivende plus et par rederier, der havde udsat rejser til henholdsvis Oslo og Bergen. Indtægterne fra lotteriet betyder, at det ikke er så dyrt at deltage i delikatesseaftenen.

Formand Jann Rasmussen skriver i en pressemeddelelse, at man i foreningen er "er utrolig glade for den aften. Vi er imponeret over den indsats, Grønhøj kulturhus' bestyrelse yder, men især må vi fremhæve den fortrinlige mad, som kokkene frembringer".

Formanden har i øvrigt selv fået til ophold at plukke et par kilo multebær under en norgesrejse i august. Bærrene skal bruges i en isdessert næste gang, der holdes nordisk delikatesseaften i Grønhøj - naturligvis den tredje onsdag i januar 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Professor ansat som institutleder

Viborg HK For abonnenter

Stregspiller fra 2. divisionsholdet stiller sig i ligaholdets tjeneste - midlertidigt

Annonce