Annonce
Viborg

Deltag i afstemningen her - hvem skal have folkebladets skulderklap 2020?

Folkebladets Skulderklap 2020
Viborg Stifts Folkeblad uddeler også i år et skulderklap i forbindelse med Viborg Idrætsråds kåringer af Årets Idrætsleder, Årets Unge Idrætsleder og Årets Idrætsforening.
Annonce

Folkebladets Skulderklap: Det hele plejer at foregå i foråret, men 2020 er et ganske særligt år, hvor næsten intet er, som det plejer at være.

Men traditioner skal holdes i hævd - og ikke mindst gode traditioner.

Og det er altså en rigtig god tradition, at Viborg Idrætsråd og Viborg Kommune hvert år hejser flaget for nogle af de dedikerede mennesker, som sørger for, at både børn, unge, voksne og ældre kan få oplevelser og glæde via foreningslivet og idrætten.

Det er et særdeles vigtigt arbejde, som disse mennesker gør. Vi kan vist alle huske, hvor meget vi savnede samværet i fodboldklubben eller de andre foreninger, som led, da vi alle skulle holde os hjemme i store dele af foråret på grund af Covid-19.

Og det er altså i bund og grund disse engagerede mennesker og foreninger, som er kraftigt medvirkende til, at talentfulde idrætsudøvere fra Viborg Kommune også gør området hæder via flotte resultater i ind- og udland.

Derfor fortjener de alle den hædrende omtale, som de får alene via indstillingen til de priser, som er forbundet med ret meget prestige.

Og det er derfor en glæde, at folkebladet hvert år kan være med til at hylde dem med portrætter og et særligt tillæg i den trykte avis.

Det er Viborg Idrætsråd, som suverænt bestemmer, hvem der vinder prisen som Årets Idrætsleder, Årets Unge Idrætsleder og Årets Idrætsforening.

Men folkebladet vil som sædvanlig også være med - og vi kan med glæde notere os, at det altså også betyder noget for kandidaterne at vinde "Folkebladets Skulderklap" - ikke fordi det er nogen stor pris, men fordi det betyder noget at vinde en pris, som uddeles på baggrund af en stor afstemning.

"Folkebladets Skulderklap" uddeles uafhængigt af idrætsrådets kåringer - men de nominerede er de samme - og du har som læser en afgørende finger med i spillet, når prisen skal placeres.

Fra den 24. september til den 29. september klokken 18 kan du via viborgfolkeblad.dk deltage i en afstemning, hvor du kan placere din stemme på den kandidat eller forening, som du mener har fortjent prisen.

Det er resultatet af denne afstemning kombineret med en intern votering på folkebladets sportsredaktion, der afgør, hvem der skal have »Folkebladets Skulderklap«.

Resultatet offentliggøres på Viborg Idrætsråds repræsentantskabsmøde den 30. september.

Deltag i afstemningen nedenfor.


"Folkebladets Skulderklap" uddeles uafhængigt af idrætsrådets kåringer - men de nominerede er de samme - og du har som læser en afgørende finger med i spillet, når prisen skal placeres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce