Annonce
Viborg

Den dyreste og billigste villa til salg lige nu: Over 9 millioner kroner adskiller dem

Hvis man køber Viborg Kommunes i øjeblikket dyreste bolig, får man 313 kvadratmeter hus helt ned til Nørresø. Foto: Nybolig.
9.205.000 kroner adskiller den i øjeblikket dyreste og billigste villa i Viborg Kommune.
Annonce

Viborgegnen: Uge syv er over os. For børnene betyder det fri fra skole. For de voksne kan ferie være lig med boligsøgning, og hvis man i øjeblikket er på udkig efter en ny hytte, så er der noget for enhver smag på Viborg-egnen.

Om man er ude efter lækker panoramaudsigt over Nørresø og privat bade- og bådbro, eller om man i højere grad kigger efter et håndværkertilbud i en landsby, så er der helt bestemt noget at komme efter i kommunen.

Folkebladet har set nærmere på yderpunkterne og fundet frem til den i øjeblikket dyreste og billigste villa på Boligsiden.dk.

I den ende af skalaen, hvor der skal en seriøs månedsindkomst til, ligger en arkitekttegnet villa med udsigt og have lige ned til Nørresø. Villaen ligger på Erik Menveds Vej 22A på søens vestside.

Til den nette sum af 9.400.000 kroner får man her en bolig på 313 kvadratmeter, som ligger helt ugeneret på den 1367 kvadratmeter store grund. Huset er bygget i 1963 men ombygget i 2008, og så har det været til salg i mere end 41 måneder.

I den mere budgetvenlige ende af skalaen ligger en villa til blot 195.000 kroner. Kommunens billigste villa ligger på Vestre Skivevej 125 i Sjørup. Her får en eventuel køber en bolig fra 1944 på 56 kvadratmeter, som byder på fire værelser.

Huset i Sjørup har været til salg i godt 21 måneder, og med boligen følger en grund på 945 kvadratmeter.

Kommunens billigste villa til salg lige nu har en kvadratmeterpris på 2438. Til sammenligning koster den dyrere villa på Erik Menveds Vej 28.659 kroner per kvadratmeter.

Det billigste hus, der i øjeblikket er til salg i Viborg Kommune, ligger på Vestre Skivevej i Sjørup. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce