Annonce
Kultur

Den gule arbejdstrøje er trukket på

I weekenden den 15.-16. juni 2019 blev der traditionen tro holdt Stafet for livet i Bjerringbro. Årets endelige resultat er nu offentliggjort, og selvom det er langt fra tidligere tiders resultater er formand Helle Senika Christensen godt tilfreds. Arkivfoto: Morten Dueholm
Formand for Stafet for livet i Bjerringbro er tilfreds med årets resultat og er, sammen med en komplet styregruppe,klar til at gøre næste stafet mindst lige så god.
Annonce

Bjerringbro: Resultatet fra dette års Stafet for livet er endelig opgjort, og selvom det langt fra slår tidligere tiders resultater, så er den nye formand, Helle Senika Christensen rigtig godt tilfreds.

- Det endelige indsamlingsresultat lyder på 196.244 kroner, hvilket vi er meget stolte over i styregruppen, især taget i betragtning hvor kort tid styregruppen havde frem til opstart samt, at mange af os var helt nye, forklarer hun.

Årets stafet fandt som sædvanlig sted ved Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter i juni måned, og i år deltog i alt 590 personer fordelt på 22 hold.

- Belært af dette års erfaringer er vi derfor allerede godt i gang med at forberede stafetten 2020. Vi har fået lidt nye folk i styregruppen - ikke mindst en ny næstformand i form af Nikolaj Salling Rasmussen, fortæller Helle Senika Christensen.

Nikolaj Salling Rasmussen er søn af tidligere formand, Heidi Aagaard Rasmussen, som selv har valgt at påtage sig rollen som sekretær.

- Og det er vi alle sammen super glade for, siger Helle Senika Christensen.

Annonce

Arbejdsopgaver fordeles

På nuværende tidspunkt er styregruppen godt i gang med at få en tovholder til underholdning og PR på plads samt fordeling af arbejdsopgaver på de enkelte tovholderposter.

- Så vi satser således på, at stafetten i 2020 bliver forberedt i god tid og derfor bliver mindst lige så god som stafetten i 2019, siger Helle Senika Christensen.

Stafet for livet havde sin premiere i Bjerringbro tilbage i 2012 og toppede både, hvad angår deltagerantal og indsamlet beløb i 2015, hvor der deltog 1318 personer, og overskuddet lød på 428.000 kroner.

Siden er det gået støt og roligt nedad, og i 2018 deltog 839 mennesker i stafetten, men den nåede, trods et meget regnfuldt døgn, alligevel et overskud på 300.000 kroner.

Årets resultat på de 196.244 kroner er dermed det laveste nogensinde, men det skal dog ses i lyset af, at der helt frem til foråret manglede en formand og en række medlemmer i styregruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce