Annonce
Navne

Kongelige belønningsmedalje:  Lokal afdelingsleder belønnet for 40 år i samme virksomhed

Jan Kristensen modtager Den Kongelige Belønningsmedalje efter 42 år i samme virksomhed. Foto: EL:CON Viborg EL:CON Viborg
Annonce

Viborg: I tirsdags den 30. juni havde Jan Kristensen sidste arbejdsdag i Elcon efter 42 år i virksomheden. Det blev markeret med en sammenkomst med kollegerne, hvor Jan Kristensen fik overrakt Den kongelige belønningsmedalje, der gives efter 40 års tjeneste i samme virksomhed.

Jan Kristensen har gennem de 42 år været tilknyttet samme installatørvirksomhed med adresse i Viborg, lige fra han i 1978 startede som industrielektriker i det daværende Agerkilde og til nu, hvor han takker af som afdelingsleder i Elcon med ansvar for mellem 10 og 15 montører.

I alle årene har han været firmaets mand og ”krumtappen” i virk

somheden, hvor han har delt sin erfaring og sit store engagement med kolleger og lærlinge. Det skriver kollegaerne i en pressemeddelelse til folkebladet, hvori der også takkes for lang, tro tjeneste og ønskes god vind fremover.

Jan Kristensens afsked med Elcon markeres med en større reception for kunder, samarbejdspartnere og kolleger på et senere tidspunkt, når det igen er muligt at forsamles i større selskaber.

Annonce
Annonce
Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Sport For abonnenter

Viborg FF-anfører glad for ekstra præstationspres - nu er der ingen undskyldninger

Annonce