Annonce
112

Den mobile politistation rykkede ind: Politiet er der for utrygge borgere

Tirsdag var der mulighed for at komme og få en snak med politiet, som var rykket ind på Vægtertorvet i Viborg. Foto: Eskil Lyngsøe.
I løbet af tirsdagen holdt Midt- og Vestjyllands Politis mobile station på p-pladsen ved Vægtertorvet.
Annonce

Viborg: Den skulle egentlig have været en tur i Bækmarksbro i det vestjyske, men tirsdag kom den mobile politistation i stedet forbi parkeringspladsen ved Vægtertorvet i Viborg.

Det gjorde den på grund af den mand, der natten til tirsdag gik amok på værthuset Café Børsen, overfaldt en kvinde i Sct. Mogens Gade og endte med at blive skudt i armen og anholdt på sin bopæl i den nordlige del af byen.

- Hvis nogle beboere i området har følt sig utrygge over den hændelse, der har været, så har de mulighed for at komme og tale med politiet her i umiddelbar tilknytning til det, siger politiassistent Stig Brøndum, som er én af de betjente, man kunne finde i den store politi-kassevogn.

- Politiet er selvfølgelig interesseret i at snakke med alle, som skulle vide noget om, hvad der er sket, så hvis der er nogen, der har oplevet eller set noget, har de selvfølgelig også mulighed for at komme her og give sig til kende.

Midt- og Vestjyllands Politis mobile station holdt ved Vægtertorvet mellem klokken 10 og 14, og allerede i løbet af den første time havde en hel del benyttet sig af tilbuddet, fortæller Stig Brøndum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce