Annonce
Sport

Den største profil misser hjemmestævne på grund af tandproblemer

Thijs Nijhuis (t.h.) deltog ved Tracks-stævnet i Viborg sidste år - men i år nøjes han med rollen som tilskuer. Arkivfoto

Viborg: Viborg Atletik og Motions største profil, Thijs Nijhuis, kommer ikke til at løbe med ved torsdagens Tracks-stævne i Viborg.

I første omgang var det bøvl med læggen, der fik ham til at droppe stævnet, da han fokuserer på VM i maraton senere på året - men siden er han også blevet slået noget så eftertrykkeligt ud og tvunget til nogle dage uden løb.

- Jeg har fået en alvorlig tandinfektion, som endte med, at tanden blev trukket ud tirsdag. Så jeg havde da godt nok forestillet mig, at de seneste uger skulle gå anderledes, end at jeg missede nogle dage med ondt i læggen og efterfølgende nogle dage på grund af en tand - men sådan er det bare, siger Thijs Nijhuis, som satser på at være helt fit for fight til næste uge, hvor han drager på fire ugers højdetræningslejr i Italien.

Selv om han ikke kommer til start, så har han tænkt sig at være på plads ved torsdagens stævne på Viborg Atletikstadion.

- Det er da træls, at jeg ikke kan løbe, men når jeg så ikke kan det, så må jeg jo se om jeg kan hjælpe på en anden måde, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Løbestart: Så er Avis-maraton i gang

Viborg

Idolplakater kan være værdifulde

Leder

Lærte I da slet ikke noget af Unoden?

Viborg FF

Masser af arbejde til sportschefen: Prøvespillere vender hjem til Viborg uden kontrakt

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];