Annonce
Viborg

Den værste regn gik udenom Viborg

På Vævervej/Vestervangsvej kunne kloakkerne ikke rigtig følge med. Foto: Morten Dueholm
Det blev ikke til skybrud på Viborg-egnen i denne omgang.

Viborg: Der kom en ordentlig, men kort skylle først på eftermiddagen, og der var også en kloak på Vævervej, der ikke rigtig kunne følge med, men eller slap Viborg og omegn tilsyneladende nådigt gennem det regnvejr, der tirsdag skyllede ind over landet.

Værst blev de ramt på Sjælland, hvor der flere steder var deciderede skybrud, og også i det nordjyske kom der mere end almindeligt meget vand ned fra himlen, mens Jyllands midte altså ikke fik så meget.

- Jeg sidder i Silkeborg, og her har vi altså ikke rigtig fået noget vand, og jeg kan heller ikke se, at vi har været ude til noget ekstraordinært i forbindelse med nedbør i dag, så nej - ikke nogle skybrud lokalt, lød det tirsdag eftermiddag fra vagthavende hos Midtjysk Brand & Redning.

Også i løbet af onsdag kan der komme lidt vand - men næppe i store mængder. Til gengæld falder temperaturen til omkring de 10 grader, og også resten af ugen er der udsigt til beherskede varmegrader.

Sidste års rekordsommer bliver altså ikke gentaget, for sidste år på samme tid var sommeren allerede i fuld gang - og den varede så i tre måneder.

Det så lidt vildt ud, men det var et meget lokalt oversvømmelsesproblem.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce