Annonce
Debat

Der er også plads til ros

Læserbrev: I lørdagsavisen var der et indlæg med kritik af forholdene på vaccinationscentret på Vinkelvej. Kritikken handler hovedsagelig om adgangsvejen til centret og for kort afstand i ventetiden.

Jeg får lyst til at skrive om en positiv oplevelse, nemlig da svigermor på 93 år blev vaccineret på centret onsdag den 6. januar, det var den dag, centret åbnede.

Min svigermor bor hjemme og har hjælp fra hjemmeplejen flere gange dagligt. Vi har et godt samarbejde med hjemmeplejen, og det var helt fantastisk, da distriktslederen ringede tirsdag aften kl. 21.30 den 5. Januar og spurgte, om vi kunne køre svigermor til vaccination onsdag mellem 10 og 12.

Hun undskyldte, at hun ringede så sent, men pga. it-fejl i Statens Serum Institut samledes distriktslederne og fordelte og kontaktede borgere og/eller deres pårørende for at sikre, at alle mulige vacciner kunne blive givet om onsdagen.


Personalet i centret var så flinke og hjælpsomme, de havde åbnet en time før, vi kom, og gjorde alt, hvad de kunne, for at hjælpe og støtte.


Vi kunne naturligvis køre, og svigermor fik en tid til første stik kl. 10.16!

Min svigermor går med stok og støtte, og derfor var vi glade for, vi var to - for adgangsvejen var elendig med træplader som gangbro fra parkeringsplads til indgangen til centret. Og fordi vi var to, kunne vi køre til indgangen ad en anden vej, men uden at kunne parkere. Så derfor en anbefaling til jer, som skal køre med et familiemedlem, en nabo, en bekendt, som har brug for støtte, vær så vidt muligt to, så kan det bedst lade sig gøre.

Personalet i centret var så flinke og hjælpsomme, de havde åbnet en time før, vi kom, og gjorde alt, hvad de kunne, for at hjælpe og støtte. Processen fra registrering til vaccination til ventelokale 15 minutter til udgang var upåklagelig.

I ventelokalet var der sat stole med den rette afstand, og jeg synes, vi alle skal huske vores individuelle ansvar om at holde afstand fx ved elevator, og når vi går ind og ud. Det er så positivt, at region og kommune står klar, når vaccinerne er her og sikrer, at de bliver givet til tiden. Stor ros og tak til alle medvirkende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lyset for enden af tunnellen

Debat

Når corona-smitte bliver en biting

Annonce