Annonce
Viborg

Der sættes igen pris på tilgængeligheden

Handicaprådet uddeler igen årets tilgængelighedspris. Arkivfoto: Morten Pedersen

Viborg: Traditionen tro søger Viborg Handicapråd nu efter en værdig modtager af årets tilgængelighedspris.

Enhver kan indstille en person, et sted, en forening eller noget helt fjerde til prisen.

”Tilgængelighedsprisen kan betragtes som et skulderklap til dem, der har gjort en forskel for tilgængeligheden i kommunen. Jeg håber, at der er mange, som vil bruge denne mulighed til at indstille kandidater til prisen for 2021," lyder det fra handicaprådets formand Ulla Serup Thomsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Handicaprådet har en bred forståelse af begrebet "tilgængelighed". Prisen kan gives for en ekstraordinær indsats, som for eksempel fysiske forhold, tilgængelighed for alle til kultur, friluftsliv og sport eller nye tiltag for at lette kommunikationen for grupper med handicap.

De indkomne forslag vurderes af et udvalg nedsat af handicaprådet. Udvalget skal se på og vurdere forslagene, inden mulige modtagere af prisen indstilles til handicaprådet, som træffer den endelige beslutning.

Er der ikke indkommet egnede forslag før fristens udløb, kan handicaprådet undlade at uddele prisen. Forslag skal sendes til ullaserupt@gmail.com senest den 11. juni 2021 og skal indeholde en kort beskrivelse af den særlige indsats.

Præmien er igen i år en glaskunst, et diplom og ikke mindst æren.

Vinderen af tilgængelighedsprisen 2021 offentliggøres ved et offentligt arrangement den 23. august 2021.

I 2020 gik prisen til Havredal praktiske uddannelser for stedets arbejde med at bygge bro mellem unge med særlige behov og resten af samfundet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Sport

VHK åbner sæsonen med storkamp

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Annonce