Annonce
Erhverv

Der skal være plads til alle på arbejdsmarkedet

Jobcenteret vil gerne i kontakt med flere virksomheder, der eventuelt kan tage et større socialt ansvar.
Kommunen inviterer 400 virksomheder til arrangement om et mere rummeligt arbejdsmarked.

Viborg: En del virksomheder i Viborg Kommune har en lang tradition for at tage et ekstra socialt ansvar, når det gælder om at få plads til alle på arbejdsmarkedet.

Men, der er brug for flere.

Derfor har beskæftigelsesudvalget inviteret 400 lokale virksomheder til at komme og høre mere om, hvad de kan gøre for at være med til at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked.

Udgangspunktet er, at virksomhederne og Viborg Kommune har brug for hinanden, og formålet er at sætte fokus på, at social ansvarlighed og rummelighed betaler sig. Desuden er ønsket, at jobcenteret får kontakt til nogle af de virksomheder, der i dag, ikke samarbejder direkte med jobcenteret. De 400 inviterede er derfor alle virksomheder, der ikke har været i kontakt med Jobcenter Viborg, indenfor de seneste tre år.

Arrangementet afvikles hos JP Group i Viborg, og på programmet er blandet indlæg fra udvalgsformand Anders Bertel, Henrik Holmris fra Holmris B8 i Bjerringbro og Morten Mikkelsen-Reich fra JP Group. De to sidste vil blandt komme ind på deres erfaringer med at tage et socialt ansvar og med samarbejdet med Jobcenter Viborg.

I programmet er der lagt god plads ind til dialog og networking. Dels mellem virksomhederne og beskæftigelsesudvalget og dels med jobkonsulenter og andre ansatte fra jobcenteret.

Arrangementet finder sted tirsdag den 21. maj 2019 klokken 16-18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF-træner tripper efter at komme i sving - har en måned til at finpudse og skærpe superligaholdet

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Annonce