Annonce
Viborg

Desert Viking: Ny ekstremsports-udfordring over tre dage i Marokko

Desert Viking Challenge er et intiativ af den herboende marokkaner Adnane El Idrissi Ammari, der med sit event i Merzouga vil forsøge at bygge bro mellem Danmark og Marokko. Desert Viking Challenge er en kombineret sports- og kulturel festival, hvor man både kan dyrke ekstremsport i ørkenen og nyde marokkanske gourmetmad. Privatfoto

Viborg/Marokko: Den marokkanske iværksætter Adnane El Idrissi Ammari, der bor i Viborg, er initiativtager til en ny stor sports- og kulturfestival i Merzouga Marokko i dagene den 15. til 17. oktober.

Festivalen, der har til formål at bygge kulturel bro mellem Danmark og Marokko, er udformet som et tilbud til enkeltpersoner eller hold om at deltage i tre dages eventyr og sport i den marokkanske ørken. En udfordring der kombinerer ekstrem sport og kulturelle oplevelser.

Desert Viking Challenge giver mulighed for at få testet sine fysiske evner i tre konkurrencer i tre forskellige ørkenmiljøer.

10 kilometer i oasen Ziz-dalen, en forhindringsbane i den forrevne ørken Hasilbied og i sandbankerne står på menuen. Men Desert Viking Challenge er også gnaoua musik, ksours arkitektur, oase livsstil og gastronomi i Tafilalet-regionen.

Men der vil også være skandinavisk musik, idet vikingegruppen Jotar Skari fra Sejlmuseet kommer og præsenterer en del af den nordiske kultur for marokkanerne.

Endelig tilbydes der også udflugter, der giver deltagerne mulighed for at opdage regionen og naturligvis opfordre dem til at komme tilbage igen med deres venner og kære, som Adnane El Idrissi Ammari udtrykker det.

Annonce
Man skal "slippe sin indre viking" løs til Desert Viking, når ti kilometer solsveden ørken skal krydses. Til gengæld kan man nyde marokkansk mad og musik, når man er i mål. Eventen løber fra den 15. til 17. oktober. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Målmand har bestået de første træninger med glans: - Det gør mig sindssygt glad

Navne

Tidligere byrådsmedlem for SF er død

Erhverv

Elektronisk musik i kirken

112

Sigtelse: Psykisk syg forsøgte at dræbe med en 30 centimeter lang køkkenkniv

Viborg

Leder af Viborg-bosted efter voldsomt knivstikkeri: - Det kom helt ud af det blå

Annonce