Annonce
Viborg FF

Det blev ikke ret godt - men det blev til en VFF-sejr

Viborg FF's U17-hold vandt hjemme over Næstved. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF's U17-hold hentede lørdag en sejr over Næstved, men det blev unødvendigt spændende.
Annonce

U17-divisionen: Viborg FF's U17-hold vandt lørdag eftermiddag hjemme over Næstved.

Men der skulle kæmpes hårdt for det - og det var faktisk ikke helt nødvendigt.

- Vi vidste på forhånd, at vi var et klart bedre hold end Næstved, så vi var klar over, at vores værste modstander blev os selv. Vi ville få problemer, hvis vi slækkede på koncentrationen, og det blev kampen faktisk et godt udtryk for, sagde træner Steven Lustü.

I første halvleg kunne han godt se, at hjemmeholdet havde gode intentioner, men udførelsen var ikke særlig god. For mange dårlige afleveringer og dårlige tæmninger betød, at det hele ikke flød som det skulle.

Kort før pausen kom VFF dog planmæssigt foran mod et Næstved-hold, som mest af alt spillede på omstillinger og håbede på, at få fremadrettede spillere kunne udføre noget ekstraordinært - og det var lige netop, hvad en Næstved-spiller minuttet før pausen, da han bragede et langskud ind helt oppe i krydset.

Det betød 1-1 ved halvtid og en VFF-træner, som talte til spillernes samvittighed i pausen.

- Vi kunne ikke være det bekendt, som vi havde vist i første halvleg, og det blev da også bedre i anden halvleg, hvor det endte med at blive en flot gennemført kamp.

- Problemet var bare, at vi ikke fik afgjort det. Vi fik ikke målet til 3-1 og 4-1. Vi skød forbi eller løb i dumme offsides. Og så endte det med, at Næstved i to minutters overtid havde en bold, som dansede nede på vores målstreg, men der skete heldigvis ikke noget ved det, sagde Steven Lustü, som håber, at spillerne lærer, at kampene skal lukkes, mens chancerne er der.

Viborg FF-Næstved 2-1 (1-1)

Fodbold, U17-divisionen

Mål: 1-0 Anders Rousing Boe Nielsen (37.), 1-1 (39.), 2-1 August Rzepka (58.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Adventistkirken i Viborg fylder 100 år

Annonce