Annonce
Rejser

Det blomstrer i Tivoli Friheden

Tivoli Friheden. PR-foto: Lloyd Revald/Tivoli Friheden
Tivoli Friheden i Aarhus slog dørene op 1. april til et forår i fuldt flor.

Der venter besøgende i den aarhusianske forlystelsespark Tivoli Friheden 100.000 farverige forårsblomster. Tulipaner, narcisser, prydløg og kejserkroner kommer til at blomstre i parken i maj. Det er det aarhusianske havemand Claus Dalby, der står for designet og har sammensat parkens bede under titlen ”Forår i fuldt flor”, der varer fra 1. til 30. maj.

Hver søndag i maj vil besøgende have mulighed for at at opleve havemanden, når han deler ud af sin viden og erfaring. Han holder foredrag og laver guidede rundvisninger.

Tivoli Frihedens direktør, Henrik Ragborg Olesen, glæder sig til sæsonen.

Annonce

”Meldingen om, at vi igen må åbne parken, blev i den grad modtaget med glæde. Vi har mange nyheder på programmet, blandt andet en helt ny forlystelse og en stor fejring af foråret, og vi kan slet ikke vente med igen at berige og bevæge vores gæster. Når vi åbner 1. april vil der forsat være et meget synligt element af ekstra rengøring og hygiejne samt krav om afstand. Forholdsreglerne handler om ansvarlighed overfor fællesskabet - og selvfølgelig helt konkret om at beskytte både gæster og medarbejdere,” udtaler han i en pressemeddelelse.

Corona-restriktioner

Gæster over 15 år skal kunne fremvise dokumentation for, at de er blevet testet negativ for covid-19 maksimalt 72 timer før ankomsten til Tivoli Friheden.

Den nye forlystelse er for børn og har navnet Solstorm. Den erstatter forlystelsen Jeep Safari, der har været i parken siden 1985.

Fra 1. juli til 8. august vender Blomsterfestival tilbage og byder blandt andet på klimatalks, kreative events og inspirationshaver.


Vi har mange nyheder på programmet, blandt andet en helt ny forlystelse og en stor fejring af foråret.

Henrik Ragborg Olesen, Tivoli Frihedens direktør


Angående fredagskoncerterne Fed Fredag vil Tivoli Friheden melde mere ud, når myndighederne er klar med retningslinjer for større, udendørs forsamlinger.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Sport

Belgierne er klar med gestus mod Danmark: Verdens bedste landshold vil hylde Christian Eriksen

Annonce