Annonce
Dette er et læserbrev. Det udtrykker skribentens eller skribenternes holdning.
Debat

Det er helt hen i vejret at give Ole Thomsen æren for gode resultater

Læserbrev: Så slap vi endelig af med koncerndirektør Ole Thomsen, der gennem de sidste 6-7 år på den ene og den anden måde har forsøgt at tage livet af Viborg Sygehus som akuthospital.

Det er beskæmmende at se Anders Kühnau rose Ole Thomsen som en god samarbejdspartner, når man har set, hvordan Ole Thomsens ledelse har baseret sig på frygt for konsekvenserne, hvis man vovede at kritisere hans beslutninger.

Og det er helt hen i vejret, når han giver Ole Thomsen en stor del af æren for at regionens hospitaler vinder tilfredshedsundersøgelser som de bedste hospitaler i landet.

Annonce

Jeg kan ikke tale for de andre hospitaler, men for Viborg og Silkeborg Sygehuse er de gode resultater alene skabt af medarbejderne - ikke i kraft af Ole Thomsens ledelse, men på trods af hans ledelse.

Jeg kan ikke tale for de andre hospitaler, men for Viborg og Silkeborg Sygehuse er de gode resultater alene skabt af medarbejderne - ikke i kraft af Ole Thomsens ledelse, men på trods af hans ledelse.

Ole Thomsen kan nok se frem til en fratrædelsesaftale i millionklassen. Han burde i stedet dømmes til at betale sin del af erstatningerne til de mange ulykkelige patienter, som hans uhensigtsmæssige og dårlige beslutninger har resulteret i.

Der er nogle regionspolitikere med Anders Kühnau i spidsen, der må overveje, hvorfor de har lukket øjne og ører for de mange faresignaler, de har været præsenteret for - startende med den helt urimelige fyring af sygehusledelsen på Viborg Sygehus i 2018.

Jeg vover at sætte min lid til, at regionsdirektør Pernille Blach-Hansen nu træder i karakter og sikrer, at der bliver ansat en ny koncerndirektør med både samarbejdsvilje og samarbejdsevner. Ikke en af Ole Thomsens proselytter, men helst en udefra, der ikke er viklet ind i intriger og magtkampe i regionens sygehusvæsen.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet holder fast i spinkelt håb: 57-årig mand er stadig indlagt med svære skader knap en måned efter mystisk episode

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Livsstil For abonnenter

Ungdomsoprøret sendte dem på barrikaderne, i kollektiv og i byretten. Siden har Viborg-veninderne Lene og Liz modsat sig borgerlige normer og kæmpet for lige vilkår

Viborg For abonnenter

Først den ene, så den anden: En af byens mest betagende bygninger pakkes væk i et år

Debat

Nogen forsøger at føre Viborgs befolkning bag lyset

Viborg FF For abonnenter

Analyse: Tre grunde til, at Viborg FF slår AaB og spiller sig i Europa

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Rundt om Viborg

Se billederne fra Kalkmineløbet: Randi og Lone sørgede for Strawberry Daiquiri til løbeturen

Debat For abonnenter

Det er et historisk højdepunkt for Viborg Kommune: Er der gratis fjernvarme på vej?

Debat

Hold øje med udviklingen i Viborg Varme!

Alarm 112 For abonnenter

Der røg den sidste chance for 55-årig familiefar: Dømt og udvist for gentagne voldtægter og vold mod sin hustru

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Navne

Det kan blive meget bedre: 25-års jubilar tror på det gode børneliv - også i børnehaverne

Viborg For abonnenter

Syge- og plejepersonale skal køre i elbiler, som har dumpet sikkerhedstjek - 'men I skal ikke være utrygge'

Sport

Tid til ny inspiration: Succesfuld serietræner siger stop efter tre år i Kvik/Aalestrup

Annonce