Annonce
Viborg

Det kan du opleve til Snapsting mandag og tirsdag

Både de øvede - og de mindre - kan være med, når der er yoga i Amtmandens Have. Foto. Johnny Pedersen

Viborg: Se dagens og morgendagens program for Snapsting herunder. Der tages forbehold for ændringer. Følg med på snapsting.dk for mere information.

Mandag den 21. juni

Hærvejsmarch

I år kan man deltage i Alternativ Hærvejsmarch, som varer en hel uge fra 21-27. juni 2021. Man kan gå 10, 20 eller 30 kilometer. Turene på 20 og 30 kilometer finder sted på de traditionelle ruter i Viborgs smukke natur. 10 kilometer-ruten er ny.

Kl. 16.00 Qi Gong - Amtmandens Have

Kom og prøv Qi Gong - Mindfullness i bevægelse. Minna Schiøtte fortæller om og underviser i de enkle, stående øvelser, der gavner både krop og sjæl. Der sluttes af med en afspænding ledsaget af klangskåle (tag eventuelt et tæppe med). Alle kan deltage. Løst tøj en fordel, men andet tøj er ingen hindring.

Kl. 19.30 Koncert: Signe Svendsen Band – Nytorv

Signe Svendsen går på scenen med et sjældent nærvær og en evne til at bevæge og underholde publikum. Med sig har hun et stærkt band og en masse gode selvkomponerede sange.

Kl. 20.00 Vægtergang i Viborg - Skovgaard Museets trappe

Følg Viborgs vægtere rundt i byen på en anderledes aftentur i den ældste del af byen. Vægterne er iført flotte uniformer, mens de med imponerede morgenstjerner og lysende lanterner skruer tiden tilbage til en fjern fortid, hvor der hver aften gik vægtere og holdt - et mere eller mindre vågent - øje med Viborg om aftenen og natten. Starter på trappen til Skovgaard Museet (det gamle rådhus) klokken 20.00, hvor vægtergangen starter og varer cirka 45 minutter. Efter klokken 21.00 trænger vægterne til at få smurt stemmebåndene og kan derfor finde på at gæste byens beværtninger.

Kl. 21.00 EM i fodbold på storskærm, Danmark vs. Rusland – Nytorv

EM-fodboldkampen Danmark - Rusland på storskærm. Det er ikke muligt at bestille plads eller tilmelde sig til kampen på forhånd, men i stedet gælder først til mølle-princippet.

Kl. 21.00 Midsommeraften på Hald

Man kan sammen glædes over midsommeraftenen med gåtur (cirka to kilometer) og fortællinger på De fem Halder. Gruppen lander nedenfor Skansen, hvor bålet er i gang, og musikere spiller og byder op til fællessang. Tag selv aftenkaffe med mere i rygsækken og et tæppe til at sidde på, mens man kan nyde musikken og bålet.

Annonce

Tirsdag den 22. juni

Kl. 9.30-16.00 Seniorfolkemøde – Nytorv

Seniorfolkemødet 2021 bliver på grund af corona en light-udgave på Nytorv med foredrag og musik. Traditionen tro åbner borgmester Ulrik Wilbek dagen klokken 9.30. I løbet af dagen vil der være foredrag med blandt andre den tidligere studievært Jens Gaardbo samt biskop Henrik Stubkjær og hans kone Karen. Man kan også blive klogere på, hvordan man holder hjernen frisk, når man bliver ældre. Det er muligt at købe mad og drikkevarer på Nytorv.

Kl. 16.00-18.00 Song 4 one - Hjultorvet

Her kan man opleve én koncert for én person ad gangen, i en hemmelig vogn på Hjultorvet. Kom ned mellem 16.30 og 17.30 og få en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Kl. 16.30 Koncert: Kenneth Agernem solo - Nytorv

Kenneth Agernem er en meget erfaren musiker, der sørger for underholdning med glimt i øjet, sjove anekdoter og røverhistorier fra de mange spillejobs gennem fire årtier. Repertoiret spænder over flere årtier, og der er noget for enhver smag. Lige fra Otte Brandenburg til de nyeste hits udsat for akustisk guitar.

Kl. 17.00 Yoga - Amtmandens Have

Der laves øvelser med fokus på at komme hele kroppen rundt og få balance i kroppen. Inspirationen til øvelserne kommer fra yin power og flow bevægelse. Vejret afgør, hvad der kommer i fokus. Lunt vejr rimer på yin power, køligt vejr rimer på flow bevægelse, som er lidt mere dynamisk. Klæd dig på efter vejret og medbring en træningsmåtte samt et tæppe og en nakkepude til din træning. Alle kan være med.

Kl. 19.00 Koncert: Kulturskolen – Nytorv

Der er er lagt i kakkelovnen til et overflødighedshorn af jazz, pop og rock fra Kulturskolens bands, som igen spiller på Nytorv til årets Snapsting. Så kom forbi, spis lidt mad og nyd en øl eller et glas vin, akkompagneret af Viborgs unge stjerner.

Kl. 20.00 Vægtergang i Viborg - Skovgaard Museets trappe

Annonce
Viborg For abonnenter

Byrådsmedlemmer efter skybrud: Der skal gøres noget ved kloakkerne nu

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Det kan åbenbart være svært at forstå, at stoffer i blodet ikke forsvinder ved en blodprøve: To mænd blev snuppet to gange lørdag

Livsstil For abonnenter

Den 60 år gamle Hald Sø-lejr har fået 13 millioner kroner dyr overhaling: - Tiden var løbet fra stedet

Viborg

Wilbek: Nyt hotel er vigtigt for hele kommunens vækst

Debat

Se at få bygget den motorvej!

Viborg For abonnenter

Turistchefen: Et stort plus for Viborg og hele regionen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Vi skal tage hånd om den lurende velfærdskrise

Livsstil For abonnenter

Familieliv og forretning i ét: Mathias og Natascha er sammen om det meste

Viborg

Se videoen - Byens nye hotel slår dørene op: Peak 12 er officielt åbnet

Erhverv For abonnenter

Naboer til ny grisefarm efterlyser større perspektiv for svineproduktioner

Bjerringbro For abonnenter

Stille sommer på Dyrebakken: Kejserænder bød Hans Bach velkommen hjem fra hospitalet

Kultur For abonnenter

Dagens magasinfund: Flintesmedens svalesang

Annonce