Annonce
Viborg

Læserbrev: Det kan vi sagtens gøre bedre

Kai O. Andersen (SF) og Stine Damborg (K). Fotos: Morten Dueholm/Morten Pedersen
Annonce

Læserbrev: I læserbrev i VSF torsdag er der en gruppe borgere, der anker over afviklingen af det virtuelle borgermøde om en eventuel udvidelse af Hærup Biogasanlæg. Vi deltog i mødet som formand og næstformand for klima- og miljøudvalget sammen med en række andre, hvis opgave var at svare på de spørgsmål, der måtte komme.

Vi synes, at gruppen har fuldstændig ret i, at vi ikke formåede at svare ordentligt på de stillede spørgsmål, og det er vel hele formålet med at holde et borgermøde. Så det kan vi sagtens gøre bedre. Vi er i en proces, hvor vi, tvunget af omstændighederne, forsøger os med virtuelle møder, og det er tydeligt, at vi stadig har meget at lære.


Så det kan vi sagtens gøre bedre. Vi er i en proces, hvor vi, tvunget af omstændighederne, forsøger os med virtuelle møder, og det er tydeligt, at vi stadig har meget at lære.


Om vi blev overvældet af spørgelysten, eller om det var andre faktorer, der spillede ind, skal vi ikke svare på, men vi er sikker på, at alle, der var indforskrevet, gerne ville svare. Spørgsmålene fra mødet er stadig tilgængelige, og vi mener, at vi har pligt til at sikre, de bliver svaret på.

Vi er overbeviste om, at vores kolleger i klima- og miljøudvalget vil medvirke til, at vi har så megen åbenhed i processen som muligt. Svarene der mangler har også interesse for os politikere, der skal træffe den endelige beslutning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Sport For abonnenter

Ligaens to målfarligste spillere tørner sammen - Viborg HK bør vinde igen

Annonce