Annonce
Viborg

Det Radikale Venstre – De Frommes Parti

Jørgen Grimstrup
Annonce

Læserbrev: Det Radikale Venstres Samira Nawa, ordfører for afsløring af liderlige mænd i medierne og på Christiansborg, tonede frem i TV2-Nyhederne tirsdag aften 15/9. Hun fandt det forkasteligt, at Mette Frederiksen havde givet plads til Jeppe Kofod i regeringen. Han skulle ud, mente hun.

Jeg finder det forkert, at mænd tager om kvinder uden at få lov. Men har de fået lov – det afgør det erotiske spil mellem mænd og kvinder – rager det ikke andre.

Men hvis en voksen mand har samleje med en mindreårig, stiller sagen sig anderledes. Forholdet vil kunne opfattes sådan, at han har lokket pigen til sex, for en mindreårig kan ikke overskue, hvad det er, hun indlader sig på.

Jeppe Kofod havde for tolv år siden sex med en 15-årig DSU’er. Han fik en kraftig reprimande fra sit parti, blev frataget ordførerskaber og undskyldte sin handling. Han er tilbage i Socialdemokratiets allerforreste geled som minister, selv om han opførte sig mere svinsk, end jeg forstod i 2008.

MeToo-bevægelsen har siden 2017 jagtet mænd, der har misbrugt deres magt til at presse yngre kvinder til sex. Harvey Weinstein, filmproducer i Hollywood, fødte uforvarende MeToo og idømtes senere fortjent flere års fængsel for seksuelle overgreb på unge kvinder, herunder voldtægt.


MeToo har givet radikale feminister som Samira Nawa mod på mere. Hun kræver, sekunderet af Det Fromme Partis næstformand, Sofie Carsten Nielsen, sagen med Jeppe Kofods behandling af en mindreårig pige taget op igen.


MeToo har givet radikale feminister som Samira Nawa mod på mere. Hun kræver, sekunderet af Det Fromme Partis næstformand, Sofie Carsten Nielsen, sagen med Jeppe Kofods behandling af en mindreårig pige taget op igen. Grotesk, at moderne heksejagt anføres af et parti, som mange anser for det mest frisindede.

Det Fromme Partis jagt på liderlige mænd skyldes TV2-værtinde Sofie Lindes meddelelse midt i et underholdningsprogram, at en magtfuld ”TV-kanon” på DR for tolv år siden havde krævet sex af hende. Nægtede hun, ville han ødelægge hendes karriere. Hun sagde heldigvis nej.

Men Linde gav ikke navnet på DR-kanonen, selv om personalechefen i DR bad om det. Hvorfor gjorde hun ikke det? Havde hun opdigtet historien? Eller skulle den bruges til generelt at eksponere, at magtens mænd udøver sexchikane mod yngre kvinder? Det sidste velsagtens.

TV2 besluttede i 2017, at stationen skal være en aseksuel arbejdsplads, men hvordan sikrer man det. Skal mænd og kvinder afskærmes, evt. helt afsondres fra hinanden? Jeg læste nyligt om en tidligere vært på TV2-sporten, der var blevet gift med et tidligere medlem af redaktionen. Den slags er slut på TV2.

På TV2 må man ikke kommentere hinandens påklædning. Jeg tror, jeg engang har rost en kollegas kjole, og det syntes hun glad for. Men den går altså ikke på TV2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce