Annonce
Kultur

'Det ser ikke lyst ud' for Fyrværkeri Festival på Dyrskuepladsen

Arkivfoto: Morten Dueholm
I august 2019 var man i fuld gang med at sætte scener op på Dyrskuepladsen, så der kunne samles tusindvis af mennesker til Fyrværkeri Festival. Om der bliver fest på pladsen i år, melder arrangørerne først ud i morgen.

Viborg: De danske festivaler aflyser i øjeblikket på stribe. Roskilde, Smukfest, Northside, Copenhell, Tinderbox, Nibe, Jelling festivaler og flere har allerede meldt ud, at der ikke kommer til at være fest på deres pladser i år.

Aflysningerne kommer i kølvandet på aftalen, regeringen og størstedelen af Folketingets partier afslørede her tidligt morgen.

Aftalen begrænser nemlig udendørs kulturarrangementer som festivaler til maksimalt 2000 publikummer, der desuden skal deles op i sektioner på 500 personer og fremvise corona-pas.

Annonce

Den 1. august forhøjes den øvre grænse, så festivaler må have 5000 publikummer. Men hvad betyder det for byens - hvis ikke landsdelens - største: Fyrværkeri Festival?

Det arbejder arrangørerne i øjeblikket på højtryk for at finde ud af.

- Men det ser ikke lyst ud, siger Mikael Andersen, der står bag fyrværkerifestivalen, som senest havde 17.000 mennesker samlet på Dyrskuepladsen i 2019.

Han fortæller, at man i morgen vil komme med en klar udmelding for festivalen, der skulle finde sted 28. august 2021.


Det ser ikke lyst ud.

Mikael Andersen, festivalarrangør
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Viborg FF For abonnenter

Overblik - så længe er Viborg FF's oprykningshelte på kontrakt med klubben

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Annonce