Annonce
Sport

Det siger kandidaterne om at være nomineret til Årets Sportsnavn 2019

I sidste uge kunne vi offentliggøre de tre kandidater til prisen som Folkebladets Årets Sportsnavn. I dag kan du så læse, hvordan de tre kandidater reagerede på nyheden.
Annonce

Viborg: Selv en helt ny og endnu lille pris kan gøre atleter på topniveau rigtig glade.

I hvert fald blev der både råbt højt i telefonen og udtrykt stolthed og glæde, da folkebladet i sidste uge ringede til de tre kandidater til den nye pris Folkebladets Årets Sportsnavn.

Nedenfor kan du læse, hvordan kandidaterne reagerede på nyheden og hvad de sagde til, at de er med i kapløbet om den pris, som skal uddeles ved Sportsgalla 2019 den 28. januar.

Flere end 1000 har allerede afgivet en stemme via afstemningen på viborgfolkeblad.dk - og du kan endnu frem til den 22. januar nå at påvirke, hvem der skal have prisen ved at afgive din stemme.

Resultatet af afstemningen ligger nemlig til grund for den beslutning, som juryen med borgmester Ulrik Wilbek og sportsredaktør Danni Kristensen skal tage.

Fik nyheden i Kenya

Thijs Nijhuis. Arkivfoto: Morten Dueholm

Thijs Nijhuis er for tiden i Kenya, hvor han er i gang med en af de træningslejre, som skal klæde ham bedst muligt på til at præstere ved et maratonløb i Sevilla i februar.

Det er nemlig her, at han sætter alt ind på at løbe så hurtigt, at han klarer kvalifikationskravet til OL i Tokyo.

Og midt mellem lange løbeture og hårde intervalpas var det en stolt løber fra Viborg Atletik og Motion, som fik overbragt nyheden om, at han var en af tre kandidater til Årets Sportsnavn.

- Det er da en meget glædelig nyhed at få her mens jeg løber rundt og træner i Kenya. Det er fedt at se, at den dedikation, som jeg ligger for dagen, munder ud i en nominering til så fantastisk en pris. Det gør mig stolt, og jeg er rigtig glad for det, sagde Thijs Nijhuis.

Kulmination på vildt år

Line Gyldenløve Kristensen, Bjerringbro FH. Arkivfoto: Morten Pedersen

Line Gyldenløve Kristensen og Bjerringbro FH er måske ikke det hold, som altid får mest spalteplads hos Viborg Stifts Folkeblad, men i 2019 var det anderledes på grund af ikke mindst det eventyrlige forår, hvor BFH var ganske få mål fra en plads i ligaen.

Overraskelsen var dog til at høre i telefonen, da Line Gyldeløve Kristensen fik overbragt nyheden om, at hun var en af tre kandidater til Årets Sportsnavn

- Jeg er bare megastolt. Det har været et helt vildt år for mig, og så kommer det her oveni. Det er virkelig fedt med sådan en nominering, og det er da virkelig flot, så jeg er megastolt, sagde Line Gyldenløve Kristensen, som ikke lagde skjul på, at hun rent faktisk var en anelse rørt over at være i betragtning til prisen.

Jubel i telefonen

Ashli Williamson og Bjørn Bitsch. Arkivfoto: Flemming Sørensen

Bjørn Bitsch og Ashli Williamson har vundet 10 VM-guldmedaljer og var så sent som tidligere på måneden i spil til Danmarks Idrætsforbunds (DIF) kåring som Årets Sportsnavn.

Alligevel var der ren uforfalsket glæde i telefonen, da de i sidste uge modtog nyheden om, at de altså også var i spil til Folkebladets Årets Sportsnavn.

- Ej, hvor er det fedt. Det er vi altså helt vildt beærede over. Det er kæmpestort, og vi er helt oppe at køre over det, sagde Bjørn Bitsch og Ashli Williamson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce