Annonce
Debat

Det varme vand galt i halsen

Annonce

debat

Geotermi: Kunne til min store forundring læse i fredagens avis, at Michael Petersen, formand for Overlund Fjernvarme, mener, at der bør bruges yderligere 25 mio. kr. på boringen i Kvols.

Havde han nu holdt sig til rent faglige argumenter omkring udvindingsteknologier og forventet udbytte, kunne jeg acceptere, at han har en anden holdning til projektet end mig. Men når hans argumentation bl.a. går på, at siden det hverken er kommune eller energiselskab, der står til at miste pengene, men bare fjernevarmekunderne og staten, og 25 mio. derfor ikke gør det store fra eller til, så er jeg lige ved at få det varme vand galt i halsen.

En sådan holdning til andres penge får det simpelthen til at løbe mig koldt ned ad ryggen. Pengene skal jo komme et sted fra, så hvad enten det økonomiske tab ligger hos energiselskabet, kommunen eller staten, så skal pengene findes enten i form af højere fjernevarmepriser, over skattebillet eller via besparelser på nogle af de andre offentlige ydelser som staten og kommunen leverer.

Så skal vi ikke bare blive enige og at lade hullet i Kvols forblive lukket og lade de 25 mio. kr. forblive i hænderne på dig og mig, hvor de i sidste ende gør mere gavn end i et hul 2500 meter nede i jorden.

Annonce
Annonce
Viborg

De ældste elever fik forfatter-tip

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Udland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Annonce