Annonce
Viborg

Det vilde pokerliv

Gustav Hansen har både vundet og tabt formuer ved at spille poker. Han betegner sig selv som ludoman. Foto: Ritzau/Scanpix
Der kan tabes og vindes store summer ved pokerbordet.
Annonce

Viborg: Der kan være voldsomme beløb på spil, når kortene kommer på bordet til en omgang poker. Den danske pokerspiller Gus Hansen blev professionel i 2007, og i 2003 vandt han sin første World Tour Poker-event med en gevinst på 600.000 dollars.

Han har både vundet og tabt formuer gennem årene - og han har udgivet en bog, hvor han afslører sine tricks til at vinde.

For nylig medvirkede han i et radioprogram på P1, hvor han betegner sig selv som ludoman. Han har vundet mange penge ved turneringer, hvor folk sidder ansigt til ansigt - men han mener selv, han har tabt over 100 millioner kroner på online-poker.

- Set i bakspejlet er de fleste penge tabt på grund af ren idioti, ren ludomani, sagde han i radioprogrammet.

Annonce

Svindel

Gennem årene har der været mange historier fremme om pokerspil blandt fodboldspillerne på det danske fodboldlandshold.

En af de spillere, der notorisk har været en passioneret pokerspiller, er den tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen.

I en bog om Gravesen - "Mad dog Gravesen" - skriver den engelske forfatter Chris Sweeney, at Thomas Gravesen har både vundet og tabt enorme summer ved pokerbordene.

Ifølge bogen skulle Gravesen engang have spillet sig til en formue på en halv milliard kroner - mens han en anden gang skulle have sat over 300 millioner kroner over styr på en enkelt aften.

Tidligere i år blev en professionel dansk pokerspiller tiltalt for at have snydt i online-poker. Manden havde angiveligt installeret et spionprogram på andre spilleres computere, så han kunne se deres kort. Han har fået konfiskeret 29 millioner kroner, han er kommet uretmæssigt til.

I den sag er der nedlagt navneforbud, så det vides ikke, hvem spilleren er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce