Annonce
Viborg

Diana vil hjælpe de unge: Gode ting tager tid - rigtig gode ting tager lang tid

Diana Thomassen vil lave et unge netværk for unge, som har det svært. Foto: Morten Dueholm
Diana Thomassen har gjort alt klar. Hun har fundet både frivillige og sponsorer og er klar til at hjælpe en gruppe unge, der kunne have gavn af gratis, sociale tilbud. Nu mangler hun bare de unge.

Viborg: Programmet var sådan set klar. Det samme var Diana Thomassen, 38 år.

Der manglede bare tilmeldinger.

Diana Thomassen er frivillig i Dansk Folkehjælp, og så er hun optaget af at hjælpe andre. For nogle år siden var hun med på folkehjælpens sommerlejr, hvor hun kunne se børn og unge have en fantastisk uge med sammenhold og gode oplevelser.

Turen er for familier, der ikke har meget at gøre med. Familier, som søger julehjælp, og familier som ikke kan give deres børn alt det, de gerne ville, fordi ressourcerne er få, og overskuddet ikke altid er stort.

- Efter den uge kunne jeg mærke, at jeg havde gjort en stor forskel, konstaterer hun.

Den følelse bliver man afhængig af.

- Men sommerferien og julehjælpen er kun her og nu-hjælp. Jeg vil gerne hjælpe de unge med at få et mere blivende netværk, siger Diana Thomassen.

Annonce

Tag kontakt

Ønsker du - eller en du kender - at være med i ungenetværket, så kontakt Dansk Folkehjælps Diana Thomassen på mail eller telefon:

Nogle at spejle sig i

Derfor har hun sat sig for at gøre endnu mere, end man i Dansk Folkehjælp allerede har gjort lokalt.

Diana Thomassen vil hjælpe de unge, som kommer fra små kår, og nu håber hun så bare, at hun kan finde frem til 10-15 unge i aldersgruppen 13 til 16 år, der kunne have mod på, lyst til og brug for et godt netværk.

Det program, der i foråret ikke blev brug for, ligger nemlig stadig klar, så hun er sammen med Viborg FF, Game Streetmekka, Viborg Svømmehal, McDonalds og de andre sponsorer og støtter klar til at stable et unge-netværk på benene igen.

Alle Diana Thomassens samarbejdspartnere har meddelt hende, at hun bare kommer igen, når det bliver aktuelt.

Det håber hun, at det bliver til august.

Meningen er, at der en gang om måneden enten skal være et sjovt og socialt tiltag eller noget læring, eksempelvis en introduktion til arbejdsmarkedet på en lokal virksomhed.

- De unge, som ikke altid får og oplever det samme som deres jævnaldrende, har brug for nogen at spejle sig i og tale med. Nogen, der forstår dem. Det er meningen, at de kan få det her, siger Diana Thomassen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK

Podcast: Den store efterårsanalyse - sådan har Viborg HK's spillere klaret sig

Erhverv

Hammerslag sender fra Bjerringbro

Viborg

Ny outlet-butik kommer til Viborg

Viborg HK For abonnenter

Så er der VM-pause: VHK'ere gør status på første halvsæson

Annonce