Annonce
Viborg

'Dig har vi brug for': Musiker med vid og bid skal lokke jobs frem til sårbare unge

Allan Olsen kommer til Viborg som trækplaster for virksomheder, der måske kan hjælpe sårbare unge. Pressefoto.
Stort arrangement skal samle endnu flere virksomheder om indsatsen for at få sårbare unge i job. Med sangeren Allan Olsen som et af trækplastrene inviteres der til inspirationsaften. Det forventes, at der kommer op mod 250 deltagere.
Annonce

Viborg: Rammerne er rammende for formålet.

Sårbare unge skal i arbejde, hvem ved, om det bliver hos AC Hydraulic?

I hvert fald er det her på Fanøvej, at op mod 250 deltagere forventes at stimle sammen tirsdag den 26. november klokken 16.30. Her skal de diskutere - og helst finde løsninger på - hvordan der kan skabes flere rummelige arbejdspladser til unge, der ikke bare træder ind og knokler på 37 timer om ugen sådan uden videre.

Lydtæppet rulles ud af Allan Olsen, nordjysk sanger og sangskriver, der har en lige så skarp tunge, som han har begavede guitarfingre. Et trækplaster og måske også en indpisker denne aften.

Det er Task Force Viborg, som samler områdets erhvervsliv til en aften, der handler om, hvordan man som virksomhed kan være med til at skabe plads på arbejdsmarkedet til de unge, der af fysiske, psykiske eller sociale årsager har vanskeligt ved selv at finde fodfæste. Der er i dag mange virksomheder, der aktivt søger at skabe relevante job, og målet for arrangørerne er, at endnu flere melder sig under fanerne.

Aftenen byder på indlæg og debat med de lokale virksomhedsledere i Task Force Viborg.

- Vi glæder os til at invitere inden for til en inspirerende aften, hvor vi samler erhvervsfolk og virksomheder i Viborg og omegn om at gøre en fælles indsats. Som virksomheder kan vi være med til at gøre en stor forskel for den unge. Det udvikler både den unge og virksomhedens ansatte. Vi håber, at vi får stor opbakning til arrangementet, siger Niels Rahbek, direktør i AC Group A/S, i en pressemeddelelse.

Annonce

Meget afgørende

Task Force Viborg har sat sig visionen: ”Sammen får vi unge i job”.

Viborg Kommune har et godt samarbejde med virksomhedslederne i Code of Care, og man har godt gang i at skabe jobs, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Hos Viborg Kommune er man ikke i tvivl om, at det er en stor gevinst, at områdets erhvervsliv aktivt rækker hånden ud til dem, der har behov for det.

- Det er en opgave, som ingen kan løse alene, og derfor er det essentielt, at vi i fællesskab hjælper hinanden med at udvikle et rummeligt arbejdsmarked. Hver gang, en virksomhed åbner dørene for en ung og siger: "dig har vi brug for", er betydningen for den enkelte meget afgørende, samtidig med at der skabes værdi for både virksomhed og samfund, siger Charlotte Burvil, arbejdsmarkedschef i Viborg Kommune.

Man kan som interesseret virksomhed tilmelde sig hos Karin Nørgaard Sivebæk, projektkoordinator ved Viborg Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce