Annonce
Viborg

Har du idéer til grønne områder? Kom med til digitalt borgermøde

Borgermøder foregår ofte i multisalen på rådhuset, men på mandag bliver det digitalt. Arkivfoto: Morten Pedersen
Kommunen holder sit første digitale borgermøde nogensinde på mandag. Alle kan deltage hjemmefra via computeren.
Annonce

Viborg: Viborg er på vej med et tillæg til kommuneplanen om kommunens grønne områder, og i denne fase inddrages borgerne, som opfordres til at komme med ideer til planen.

Egentlig skulle der i den anledning have været holdt et helt almindeligt borgermøde om Viborgs del af Grønt Danmarkskort i multisalen, men det går ikke i disse corona-tider, så nu afvikler kommunen i stedet sit første digitale borgermøde.

Det sker på mandag fra klokken 17 til 19, hvor man så hjemme ved køkkenbordet vil kunne deltage i borgermødet via sin computer.

Mødet vil foregå som en såkaldt livebegivenhed i Teams. Deltagerne kan forholdsvist enkelt og anonymt logge sig på et link, der ligger på viborg.dk/idefase. Her kan deltagerne se og høre, hvad kommunen præsenterer og siger, men de kan ikke selv ses og høres af andre.

De kan til gengæld stille spørgsmål og komme med bemærkninger i et beskedmodul. Formanden og næstformanden for klima- og miljøudvalget vil sammen med forvaltningen kunne besvare spørgsmål og bemærkninger.

Borgermødet bliver optaget, så man kan se optagelsen, når det passer bedst.

Det grønne danmarkskort skal sikre, at alle landets kommuner udpeger og registrerer både nuværende og potentielle naturområder, og de udpegede områder skal fremgå af kommuneplanen.

Der er muligt at komme med input til tema-tillægget, da man frem til og med 29. maj kan komme med idéer og forslag til kommunens del af det grønne danmarkskort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Spillerne er glade - træneransættelse har givet ro, men skubber også til niveauet

Annonce