Annonce
Viborg

Dinseng.dk ser muligheder online

Thomas Jespersen (t.h.) er manden bag den nye sengeforretning. Den daglige drift står Jacob Hendriksen for. Foto: Morten Dueholm

Lokale Thomas Jespersen har etableret Dinseng.dk, der med gamle dyder som god rådgivning

På fredag klokken 10.00 lyder det officielle startskud for den nye sengeforretning, Dinseng.dk. Forretningen som både ser muligheder på nettet og på det helt lokale marked, har etableret showroom i forbindelse med Handelsgården på Rogenstrupvej ved Løgstrup. Her har Thomas Jespersen hidtil haft sin gang som sælger af døre og vinduer og det skal han i øvrigt fortsætte med, da en rutineret sengemand er hentet ind som daglig leder af både online-aktiviteterne og den fysiske butik.

Annonce

»I mine øjne er Jacob Hendriksen ubetinget Viborgs dygtigste kundevejleder. Jeg har tidligere arbejdet sammen med Jacob, så jeg ved, hvad han står for,« siger Thomas Jespersen, der har tumlet med ideen om at skabe en online sengeforretning over en længere periode.

»Jeg er helt overbevist om, at der er muligheder på markedet. Nu går vi ud med de her danskproducerede kvalitetssenge på nettet og så henvender vi os til hele landet,« fortæller Thomas Jespersen, der også har været opmærksom på, at have den fysiske udstilling med. Folk har forskellige præferencer. Nogle vil gerne ud og prøve varen af og bestemme sig, andre er tilfredse med visheden om, at der er rigtige mennesker bag webshoppen.

Dinseng.dk har første åbningsdag på fredag klokken 10.00 og vil fremover have åbent hver dag fra 10-17, samt lørdag 10-13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Ingen motocrossbane på Bjerring Hede

Annonce