Annonce
Viborg

Direktøren beklager: Enkelte venter stadig på besked om deres corona-udskudte hospitalsaftaler

Regionshospitalet Viborg har ligesom resten af hospitalerne i regionen endnu ikke fundet nye tider til alle de borgere, der har fået udskudt deres aftaler på grund af corona. Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix
Hospitalerne i Region Midtjylland er endnu ikke i mål med at finde nye tider til alle de borgere, der fik udskudt deres hospitalsaftaler under corona-epidemien.
Annonce

Regionen: I marts blev landets hospitaler af Sundhedsstyrelsen og regeringen bedt om at udskyde alle ikke-hastende undersøgelser og behandlinger for at skabe plads og bemanding til at kunne behandle patienter med corona-virus.

De berørte borgere i Region Midtjylland fik herefter brev om, at de ville modtage et nyt indkaldelsesbrev senest 1. juli. Det brev venter cirka 8600 borgere stadig på at modtage.

- Jeg beklager, at alle endnu ikke har fået en ny tid. Hospitalerne arbejder intenst på at afvikle alle ventelister, men vil meget nødig inddrage medarbejdernes sommerferie. Det håber og tror jeg, borgerne har forståelse for, siger Ole Thomsen, der er regionsdirektør med ansvar for hospitalerne.

Hospitalerne arbejder ifølge Region Midtjylland intenst på hurtigst muligt at give de berørte borgere besked om deres udskudte aftaler.

I perioden marts til maj blev der til sammenligning med samme periode sidste år gennemført omkring 200.000 færre ambulante behandlinger og cirka 17.000 færre operationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Nærværende ledelse er afgørende

Viborg

Noget om at folde sig ud

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce