Annonce
Viborg

Bestyrelsesformand efter direktørs afsked: Det er helt udramatisk

Det var bare det rette tidspunkt at skifte direktør hos Hedeselskabet. Arkivfoto: Preben Madsen
Tidspunktet var det rette for et direktør-skifte, siger Hedeselskabets formand.

Viborg: Et kig på Hedeselskabets regnskab for de seneste fem år viser en pæn vækst i nettoomsætningen, men med nogle dramatiske udsving i indtjeningen på den primære drift og resultatet før og efter skat. Det primære driftsresultat var i 2018 således reduceret til en fjerededel.

Jørgen Skeel, nyvalgt formand for Hedeselskabets bestyrelse i april i år, afviser dog, at det regnskabsmæssige har en sammenhæng med, at koncernchef Lars Johansson er fratrådt med øjeblikkelig virkning.

- Der er i erhvervslivet altid år med udsving, og der er i det seneste regnskab rettet fint op på tallene, ligesom det kører efter budgettet for 2019. Vi er dog i bestyrelsen blevet enige med Lars Johansen om, at tidspunktet var dette at skilles på, siger Jørgen Skeel.

Han betragter således afskeden med Lars Johansson som helt udramatisk.

Lars Johansson afløste i 2013 Ove Kloch som koncernchef i Hedeselskabet. Med en militær baggrund gik han ind i erhvervslivet og kom til Hedeselskabet fra en stilling som administrerende direktør i it-virksomheden Atea.

Hedeselskabets bestyrelse vil i sensommeren træffe beslutning om, hvem der skal være den fremtidige koncernchef. Indtil da er koncern- og økonomidirektør Bent Simonsen konstitueret som administrerende direktør.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Stor lettelse efter opklaring af færdselsdrab: Familien nåede at få nyheden, inden den rejste hjem

Annonce