Annonce
Viborg

Diskussion om træ-politik er ikke slut endnu

Skovrider Christian Als mener, der bør laves en kommunal træ-politik, som sikrer, at bevaringsværdige træer ikke må fældes, og at byens parkeringspladser ikke bliver såkaldte stenørkener.Foto: Johan Gadegaard

Viborg: Bevaringsværdige træer og grønnere parkeringspladser er nogle af de elementer, skovrider Christian Als ønsker i en kommunal træ-politik. En politik som han i løbet af sommeren fortalte om i folkebladet, og som fik rigtig mange læsere til at sende billeder af træer, de mener bør kategoriseres og fredes som bevaringsværdige.

Den vedholdende skovrider satte derfor træ-politikken på dagsordenen endnu en gang til Det Grønne Råds møde den 4. september. Her havde Christian Als håbet, at rådet ville få diskuteret emnet godt igennem og derefter få lavet et konkret forslag til en kommunal politik.

Det blev dog ikke til hverken den store diskussion eller et konkret forslag i Det Grønne Råd, for der blev skøjtet lidt for hurtigt henover emnet, mener Christian Als. Rådet havde nemlig et tæt pakket program med udflugter til blandt andet Hjarbæk Havn, Jordbro Engsø og Rind Enge.

Men Christian Als opgiver ikke sin idé om en træ-politik. Han har tænkt sig at tage forslaget op igen til næste møde, der er fastlagt til 12. december.

Formand for klima- og miljøudvalget Stine Damborg Hust, der også er formand for Det Grønne Råd, har tidligere udtalt, at hun gerne vil debattere emnet i Det Grønne Råd, men at hun som udgangspunkt ikke mener, der bør laves en decideret kommunal politik på området.

Annonce

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce