Dødsfald:
Carl Anker Jensen
Da Carl Anker Jensen med udgangen af 1997 forlod Viborg Byråd efter otte års virke som borgmester, lagde han vægt på, at han havde levet op til sit mål om at være borgernes borgmester.
Carl Anker Jensen sad sammenlagt i Viborg Byråd i 16 år, valgt af Socialdemokratiet. Ved valget i november 1989 var han så småt ved at indrette sig som pensionist, men så var han med til at bryde 46 års uafbrudt borgerligt styre.
Tidligere arbejdede han som pantefoged for en række landkommuner og som skatteinspektør i Møldrup Kommune. Desuden var han i 20 år formand for HK i Viborg.
Han var født i "Søgårde" syd for Søndersø, og Søndermølle var hans første arbejdssted. Ella og Carl Anker Jensen valgte Søndersøvej til deres tilværelse. Tæt på hjemmet og søen erhvervede Carl Anker Jensen sig et lille fritidshus. Når han tog "på landet" for at slappe af, gik turen hertil.
Hans Beusch
Tyskfødte Hans Beusch kom til Danmark med sin Nina i 1969 og havde forinden uddannet sig til både kok og tjener i sit fødeland. Sin tilkommende mødte han på et hotel i Schweiz, og i 1971 blev parret gift.
Sammen med sin hustru etablerede Hans Beusch sig med Restaurant Michel, der lå i St. Sct. Mikkels Gade, og ret hurtigt var der god vind i sejlene. Hans Beusch var dygtig, stolt og passioneret i forhold til sit fag, og han kælede om detaljerne og de fineste råvarer.
Efter at have afviklet Restaurant Michel drev Hans Beusch og hustruen flere spisesteder i Frankrig og Tyskland, inden de vendte tilbage til Viborg.
Hans Beusch’ sidste arbejdssted blev på Niels Bugges Kro, hvor han var frem til sin pension.
Jørgen Refsgaard
Jørgen Refsgaard var tømrersøn og levede hele sit liv i Viborg bortset fra den periode, hvor han som led i en militæruddannelse befandt sig i Aarhus og senere i Holbæk.
Han var uddannet blikkenslager, men de fleste viborgensere vil huske Jørgen Refsgaard fra Søndre Skole, hvor han som svømmelærer i adskillige år lærte byens poder at begå sig i vand.
Jørgen Refsgaard var utrolig social og sportsmand om en hals. Vandpolo, løb, cykling, styrketræning og skisport holdt ham i form, og den åndelige føde fik han især fra de mange venner, familien og den jazzmusik, han elskede så højt.
Poul Erik Lund
I omkring 13 år var Poul Erik Lund et særdeles aktivt og indflydelsesrigt medlem af Viborg Byråd, valgt for SF. Da han i 1998 af personlige grunde måtte træde ud af byrådet, var han formand for teknisk udvalg, men det var nok mest som kulturpolitiker, at han kom til at sætte sig varige spor i sin hjemby.
Af uddannelse var Poul Erik Lund lærer og var en engageret specialunderviser på Søndersøskolen, hvis elever kom fra børne- og ungdomspsykiatrien.
Familielivet dyrkede han sammen med sin daværende kone i bofællesskabet Nonbo Hede, hvor parrets tre piger voksede op. Denne blanding af kollektivisme og familiens bånd passede ham fint. Han gjorde sig også som fritidshåndværker, folkebådssejler og amatørskuespiller.
Lige til det sidste var han på det røde hold. Ved bisættelsen i Viborg Domkirke lå han i en rødmalet kiste.