Annoncørbetalt indhold

Disse tre steder kan man finde gode handler på second hand

Dette indhold er sponsoreret

Det er vigtigt, at man passer på sit forbrugt. Det gælder ikke kun forbrug af penge, men også af tøj og mad. Der er økonomiske årsager til at mange skal passe på sit forbrug, men det er også på grund af klimaet. Tøj-industrien og mange andre industrier, som vi forbrugere, ofte benytter sig af, er med til at køre planeten i sænk. Specielt tøj-industrien smider tonsvis af tøj ud hvert år, fordi de overproducerer. Den eneste måde vi som forbruger kan imødekomme dette problem, er ved at købe second hand. Derfor vil man i denne artikel kunne læse om tre steder, hvor man kan købe second hand - ikke bare tøj - men alt muligt. Den verden kan nemlig godt være en jungle at komme ind i.

Annonce

Campen Auktioner Viborg

Et af de steder, hvor man kan finde alt muligt second hand er til auktioner. Auktionshuse som Campen Auktioner er en platform for enhver, som ønsker sælge eller købe brugt guld. Det kan være alt lige fra værktøj til biler og motorcykler. Auktioner i Viborg er en god måde at finde nye fund og samtidig beskytte miljøet. Man kan nemlig ved auktioner ofte få lavet en god handel, som ikke behøver være alt for dyr.

Annonce

Facebook Marketplace og Trendsales

Facebook er godt for mange ting, og dårligt for lige så mange ting. Men en af de ting, hvor Facebook virkelig excellerer, er på salgsfronten. Med introduktionen af Facebook Marketplace har det aldrig været nemmere at finde brugt tøj, borde, nips og meget andet. Det er nem og simpel kontakt, og man kan benytte sig af det, når man alligevel er på Facebook.

Trendsales er en platform som kører udelukkende på tøj - næsten. Her kan man finde en masse brugt tøj solgt af private til en god pris. Platformen er brugervenlig og har en masse brugere over hele landet.

Annonce

Grailed

Dette er en platform, som har fået meget trafik de sidste par år. Platformen Grailed er for sneakers og tøj i alle variationer. Her kan man købe lidt dyrere tøj og man kan få fat i ting, som man ikke kunne andre steder. Det er en af verdens største platformen når det kommer til køb og salg af mærkevarer og sneakers second hand.

Man skal ikke være nervøs for at benytte sig af Grailed, da man har sikkerhed i måden betaling foregår og måden, hvorpå man har en samtale med sælger/køber.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.