Annonce
Sport

DM-titel til ung Viborg-triatlet

Oscar Gladney vandt juniortitlen ved DM på sprintdistancen. Privatfoto.

16-årige Oscar Gladney Rundqvist vandt juniortitlen, da der blev afviklet DM på triatlonens sprintdistance.

Ganløse: Oscar Gladney Rundqvist er blot 16 år gammel, men lørdag viste han, at han godt kan begå sig blandt landets bedste triatleter.

Den unge triatlet fra Viborg Atletik og Motion vandt DM-titlen i juniorklassen (17-18 år) ved DM på sprintdistancen.

Han tilbagelagde de 750 meter svømning på 10.13 minutter, hvorefter han leverede et stærkt skifte til cyklingen. De 23,2 kilometer cykling blev klaret på 34.40 minutter, hvorefter et nyt godt skifte sendte ham ud på de afsluttende fem kilometer løb. De blev overstået i løbet af 17.40 minutter, hvilket gav ham en suveræn DM-titlen i klassen med tiden 1.04.27.

Oscar Gladney Rundqvist blev nummer 13 i det stærke elitefelt og var dermed også blandt de voksne den stærkeste lokale deltager.

Den langt mere erfarne Chris Fischer havde en lidt tung dag. Han leverede en ganske glimrende svømning, hvorefter han på cyklingen godt kunne mærke, at han er stærkest på de længere distancer.

Han kunne simpelthen ikke levere det tempo, der skulle til for at være med helt fremme. Helt galt gik det i skiftet til løbet, hvor han brugte næsten tre minutter - blandt andet fordi snørrebåndene drillede - og det kostede mange placeringer.

Han fik sluttet af med et ganske fint løb, men kom i mål som nummer 20 i tiden 1.05.55.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce