Annonce
Håndbold

Dobbelt dansk mester skal vogte målet hos BFH

Stephanie Andersen blev i 2012 dansk mester med Randers HK (billedet), og i 2015 vandt hun DM-guld med det daværende FC Midtjylland. I næste sæson skal hun stå på mål i Bjerringbro FH. Arkivfoto: Annelene Petersen/Scanpix.
Bjerringbro FH har fundet en ny målvogter til den kommende sæson, og hun har to gange DM-guld på cv'et.
Annonce

Bjerringbro: To har gange har målvogter Stephanie Andersen været med til at vinde det danske mesterskab i kvindehåndbold. I 2012 med Randers HK og i 2015 med FC Midtjylland.

I næste sæson skal hun være sidste skanse i Bjerringbro FH, som lige nu er involveret i opspillet til Danmarks bedste håndboldrække.

186 centimeter høje Stephanie Andersen har de seneste sæsoner spillet i ligaklubben Silkeborg-Voel, men den 26-årige målvogter har nu et liv, hvor håndbold i BFH passer bedre ind.

Hun studerer til fysioterapeut i Holstebro og har både mand og et lille barn, så kalenderen er ikke til at træne helt så meget, som hun hidtil har gjort.

Håndboldambitioner har hun imidlertid stadig, og de skal indfries i BFH.

- For en klub som vores er Stephanie Andersen en spiller fra øverste hylde. Hun vil give vores forsvar noget ro, og jeg ser meget frem til at få hende ind på holdet. Hun har endnu ikke nået sin bedste håndboldalder, så vi håber på at kunne udvikle hende til at blive en endnu stærkere keeper, siger BFH-træner Jesper Bangshøi.

Ifølge træneren viser tilgangen af Stephanie Andersen, at BFH er blevet en ekstra interessant klub i kraft af de flotte resultater, som de blåblusede har leveret i 1. division i denne sæson.

BFH har i øjeblikket den unge og talentfulde målvogter Stine Broløs i truppen på en lejeaftale, men hun vender tilbage til Randers HK i næste sæson.

BFH arbejder i øjeblikket på, hvem der skal supplere Stephanie Andersen i målet, når håndbolden bliver kastet igen efter sommerferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce