Annonce
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Sebastian Grønning efter sin scoring på hovedstød til 3-0. Foto: Johnny Pedersen
Sebastian Grønning scorede to gange, da Viborg FF lørdag slog FC Fredericia med 4-1. Angriberen ærgrede sig dog over, at han ikke lavede et hattrick, da han brændte en stor chance inden sin udskiftning.

Viborg: Viborg FF slog FC Fredericia 4-1 i en kamp, hvor de grønblusede viste uhyggelig kynisme foran mål. Hjemmeholdet væltede sig ikke i store målchancer, men de chancer der kom blev udnyttet.

Blandt målscorerne var Sebastian Grønning, der nettede to gange. En godkendt kamp for en klassisk 9'er som Grønning, vil mange nok tænke - men hovedpersonen selv ærgrede sig efter kampen. Han havde nemlig den ene store chance, som Viborg ikke formåede at omsætte til en scoring.


Annonce

Det fylder mest for mig, at jeg ikke fik lavet det hattrick, som jeg havde chancen for. På det punkt er jeg nok lidt mærkelig. Jeg godt kan komme til at fokusere på det negative frem for det positive

Sebastian Grønning


- Det fylder mest for mig, at jeg ikke fik lavet det hattrick, som jeg havde chancen for. På det punkt er jeg nok lidt mærkelig. Jeg godt kan komme til at fokusere på det negative frem for det positive, sagde Sebastian Grønning.

Kampen i tal

Viborg FF-FC Fredericia 4-1 (2-0)

Fodbold, 1. division, oprykningsslutspil

Mål: 1-0 Sebastian Grønning (12.), 2-0 Justin Lonwijk (18.), 3-0 Sebastian Grønning (65.), 3-1 Christian Ege (66.), 4-1 Serge Deble (86.)

Gule kort: Jeppe Grønning, Frederik Brandhof, Justin Lonwijk, Viborg FF. Christian Ege, FC Fredericia.

Viborg FF: Lucas Lund, Frederik Brandhof (86. Frans Putros), Lars Kramer, Mads Lauritsen, Christian Sørensen, Jeppe Grønning, Jakob Bonde (59. Sofus Berger), Justin Lonwijk, Younes Bakiz (66. Tobias Bech), Sebastian Grønning (66. Serge Deble), Davit Skhirtladze (86. Mads Aaquist)

Dommer: Lasse Graagaard

Der var dog også plads til glæde for Grønning, som med sit 13. og 14. sæsonmål udbyggede sin føring i toppen af divisionens topscorerliste.

- Når det er sagt, så er det altid dejligt for mig, at score to mål. Jeg har været utilfreds med min egen effektivitet i de seneste 4-5 kampe. Jeg har truffet forkerte valg og har haft nogle uheldige afslutninger. Så jeg er glad for, at jeg fik vist noget mere effektivitet i dag.

- Og så i sådan en jubilæumskamp, så betyder det også meget. Det er fedt at kunne være afgørende i sådan en kamp her, sagde Sebastian Grønning.

- Det er det, de lever og ånder for

Fra sin position på sidelinjen, var det også en tilfreds cheftræner Lars Friis, som kunne se sine angribere stå for tre af holdets fire mål. Hjemvendte Serge Deble kom nemlig også på måltavlen, da han med få minutter tilbage af kampen kunne score efter et hjørnespark.

Frederiksen stod der bag på Debles trøje. En hyldest til den gamle VFF-bomber Søren Frederiksen. Resten af truppen bar også VFF-legenders navne bagpå trøjen i anledning af klubbens 125-års jubilæum. Foto: Johnny Pedersen

- Det er altid godt med angribermål, fordi det er jo det, som de lever og ånder for. Det er bare så vigtigt for deres måde at spille fodbold på. Så dejligt, at det er netop var de to som kom på tavlen, sagde Lars Friis.

Han var også generelt tilfreds med sit mandskabs præstation mod et FC Fredericia-hold, som Friis havde stor respekt for.

- Jeg synes, det var en god præstation vi leverede. Vi straffede dem, og på grund af vores investering i den første halve time, så kunne vi gå til pausen med en 2-0 føring. Men jeg tror også, at vi har et gear mere, end vi viste i dag.

Cheftræner Lars Friis var ganske godt tilfreds med præstationen mod Fredericia. Foto: Johnny Pedersen

- Vi kan godt spille bedre, mere intenst og gøre det igennem længere tid. Men vi har arbejdet på at blive skarpere, og det synes jeg, at vi viste på banen i dag.

Det var VFF's første sejr i slutspillet efter en uafgjort i første puljekamp mod HB Køge.

Dermed skaffede de sig tre vigtige point i oprykningskampen, i en runde hvor deres to nærmeste konkurrenter fra Esbjerg FB og Silkeborg IF var i kamp mod hinanden.

Den kamp endte 1-1. Dermed øgede VFF forspringet til begge konkurrenter til de to oprykningspladser.

VFF har 60 point på førstepladsen. Der er syv point ned til Silkeborg, der har 53 på andenpladsen, mens Esbjerg på tredjepladsen har 52 point.

VFF møder netop Esbjerg i den næste kamp. Et opgør, der spilles på Energi Viborg Arena på fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Annonce