Annonce
Viborg

Donation fra løbefest givet videre til veteraner og varmestue

En stribe sponsorer var med til at donere 16.125 kroner til Kirkens Korshær og 16.125 kroner til Veterancaféen i Viborg. Privatfoto
Bundgaard Begravelse har givet 33.750 kroner, som blev rejst under 24 timers løbet, videre til Kirkens Korshærs varmestue og veterancaféen i Viborg.

Viborg: Virksomheden Bundgaard Begravelse i Viborg havde også i år valgt med hjælp fra sponsorer at rejse penge til godgørende formål, da Bundgaard Begravelse løb med under dette års udgave af 24 timers løbet.

I alt 45 runder blev det til, og med bidrag fra sponsorer blev der samlet hele 33.750 kroner ind. Mandag blev de penge så givet videre til henholdsvis Kirkens Korshærs varmestue i Viborg og Veterancaféen i Viborg for tidligere udsendte til krigsområder. Begge hold modtog en check på 16.125 kroner.

Og det betyder meget, lyder fra Mads Bæk, der er leder af Kirkens Korshærs varmestue, der altså var den ene af modtagerne.

- Det er da rørende at tænke på, at folk har okset rundt om søen og tænkt på, at så var man med til at støtte os. Og nu er det ovenikøbet tredje gang, at vi modtager en sådan donation, så Kirkens Korshærs arbejde må jo være en hjertesag for mange. Desuden giver donationer jo nogle muligheder i dagligdagen, som vi ikke ellers ville have. Vi har hver sommer en bustur, men det kunne også være det daglige arbejde. Alle donationer er med til at gøre vores eksistens mulig, siger Mads Bæk.

Bundgaard Begravelse har samlet penge til godgørende formål under 24 timers løbet i alle de år, man har deltaget.

Tidligere har Kirkens Korshærs varmestues lokale arbejde i Viborg, Ventilens lokale arbejde i Viborg og Sportsskolen for handicappede børn i Viborg Kommune fået donationer fra virksomhedens løbehold under 24 timers løbet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Lokal turistforeningsformand er ikke imponeret over Visit Aarhus, som skal 'sælge' Viborg til turister

Viborg For abonnenter

Visit Aarhus-direktør om promovering af Viborg-egnen: - Vi er godt på vej

Annonce