Annonce
Bjerringbro

Dongsgaard er Venstres nye spidskandidat i Bjerringbro-kredsen

Kim Dongsgaard og Niels Jørgen Ottesen efter at de blev valgt som kandidater for Venstre i Bjerringbro til kommunalvalget i 2021. Foto: Erik Sønderby
Kim Dongsgaard blev placeret øverst blandt Bjerringbro-kandidaterne til det kommende kommunalvalg, mens Niels Jørgen Ottesen fik den næste plads på listen.
Annonce

Bjerringbro: Når der holdes kommunalvalg i efteråret 2021, vil det være nuværende byrådsmedlemmer Kim Dongsgaard fra Rødkærsbro og Niels Jørgen Ottesen, der er opstillet. være opstillet.

Det blev resultatet af et opstillingsmøde, som Venstre i Bjerringbro holdt tirsdag aften i Rødkærsbro Hallen med knap 20 deltagere.

Politiske møder er undtaget fra forsamlingsforbuddet, og mødet blev selvfølgelig holdt med de nødvendige corona forholdsregler.

Begge kandidater fik 10 minutter til at berette om ,hvorfor de stiller op, og hvad de vil arbejde for, når de bliver valgt.

Kim Dongsgaard, der arbejder i finanssektoren som Principal Business Analyst og afdelingschef fortalte, at han fortsat har et ønske om at gøre noget godt for lokalområdet og bruge de kompetencer han har fra forretningsverdenen til at skabe værdi i den offentlige sektor.

- Det skal udmønte sig i, at der skal være aktive lokalsamfund, hvor det er attraktivt at bosætte sig og attraktive vilkår for erhvervslivet, så der kan skabes flere job og velfærd samt sørge for, at vi har en borgerfokuseret og effektiv kommune, som giver værdi til borgerne for deres skattekroner, sagde han der også aktivt arbejder for at bevare Tange Sø.

Niels Jørgen Ottesen fortalte om arbejdet i de udvalg, hvor han er repræsenteret, og nævnte blandt andet arbejdet med en ny skolestruktur i Bjerringbro, og hele indsatsen på ældreområdet, hvor Viborg er blevet tildelt et frikommune-forsøg.

På forhånd havde Venstre i Bjerringbro fået tildelt pladserne som nummer 6, 15 og 23.

Ved første afstemning var der dødt løb mellem de to kandidater. En ny afstemning gav Kim Dongsgaard flertal, og han får dermed plads nr. 6 på stemmesedlen, mens Niels Jørgen Ottesen får plads nr. 15.


Det skal udmønte sig i, at der skal være aktive lokalsamfund, hvor det er attraktivt at bosætte sig og attraktive vilkår for erhvervslivet, så der kan skabes flere job og velfærd samt sørge for, at vi har en borgerfokuseret og effektiv kommune, som giver værdi til borgerne for deres skattekroner

Kim Dongsgaard, byrådsmedlem for Venstre


Den sidste plads har man endnu ikke fundet en kandidat til, men det arbejder man på, fortæller Keld T. Jørgensen, som er formand for Bjerringbro Venstre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce