Annonce
Rundt om Viborg

Dorthe - og hendes Puch Maxi - fortæller i Stoholm

Dorthe Laursen er præsident for Salling Maxi Girls. Pressefoto

Stoholm: Tag med Dorthe Laursen og hendes Puch Maxi på en fælles rejse, når hun lægger vejen forbi Stoholm den 23. januar. Sådan lyder opfordringen forud for et foredrag i Stoholm Kirkecenter i den kommende uge.

Når livet vælter dig omkuld, og alting ser helt håbløst ud, kan det være svært ikke at blive liggende. Så er det dejligt at opleve, at man kan rejse sig igen og tage hul på livet på ny. Det kender Dorthe Laursen fra Roslev alt til, og det er et af temaerne i hendes foredrag torsdag den 23. januar klokken 19, når hun besøger Stoholm Kirkecenter.

En enkelt tilfældighed ændrede Dorthes liv og gav hende et nyt syn på tilværelsen. Tilfældigheden viste sig i form af en gammel følgesvend: En Puch Maxi.

Det var kærlighed ved første blik, da hun fik øje på den, og siden har Puch’en beriget hendes liv. Dorthe og hendes Puch Maxi har været på en fællesrejse, som har bragt dem mange nye steder hen. Både bogstaveligt og på det personlige plan.

Foredraget er en humoristisk fortælling om, hvordan frisøren udvidede sit liv til at blive præsident for Salling Maxi Girls.

"Min Puch Maxi og jeg har efterfølgende dannet mange nye venskaber, som til stadighed beriger mit liv", fortæller Dorthe Laursen i en pressemeddelelse forud for foredraget, der er arrangeret i samarbejde mellem Stoholm Menighedsråd, Sport på Tværs, Borgerforeningen v/trivselspiloterne og Viborg Bibliotekerne.Billetter à 60 kroner inklusive kaffe og kage kan købes via Viborg Bibliotekernes hjemmeside www.viborgbib.dk eller på et af bibliotekerne i Viborg Kommune.

Annonce
Dorthe Laursen holder foredrag i Stoholm i den kommende uge. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Van(d)vittig situation: Tangeværket åbnede for nødslusen

Sport For abonnenter

Vild udvikling på halvandet år: Nu venter OL og attentat på legendarisk dansk rekord

Annonce