Annonce
Bjerringbro

Drømmeagtige scener ved Gudenåen

Forestillingen kom sejlende til Bjeringbro på en længere flåde. Foto: Christine Krüger Hansen
Sol- og vandtrappen - og ikke mindst Gudenåen - lagde fredag eftermiddag kulisse til vandreforstillingen, Livets Vand.

Bjerringbro: Det føltes lidt som kulminationen på dette års kulturfestival, da en flåde bemandet med besynderlige og eventyragtige mennesker fredag eftermiddag kom sejlende til byen og fortøjede neden for Sol- og vandtrappen i Bjerringbro.

Mange mennesker var mødt frem for at overvære det spektakulære og drømmeagtige skue, der foruden teatertruppen også bestod af dansere og musikere fra Nørgaards Højskole samt balletdansere og lokale gymnaster.

Solen velsignede arrangementet med sine livgivende stråler, og publikums sanser blev sat på prøve, mens gøglere, smukke uskyldige piger, sigøjnere og andet godtfolk fremførte historien om livets vand.

Der skulle skrues op for fantasien og fortolkningsevnen - men uanset hvor meget eller lidt man forstod, så var forestillingen en smuk og anderledes oplevelse, der fik det fremmødte publikum til både at le, klappe og følge nysgerrigt med.

Én af dem, der havde taget plads på trappen ned mod åen, var Dorthe Christensen, der i sin fritid driver Kunstværket i Bjerringbro og selv er en dygtigt maler.

Hun har før stiftet bekendtskab med kunstnerne bag "Livets Vand" og var nysgerrig efter at se, hvad der skulle ske denne eftermiddag ved Gudenåen.

- Jeg havde læst og hørt om denne performance, og så vil jeg også bare gerne støtte op om Bjerringbros nye kulturfestival

Dorthe Christensen, Bjerringbro

Lions marked tager over

- Jeg har læst og hørt om denne performance, og så vil jeg også bare gerne støtte op om Bjerringbros nye kulturfestival, fortæller Dorthe Christensen, der selv var frivillig hjælper ved et af arrangementets workshops tidligere på ugen.

Hun har ikke nået at være rundt for at se det hele, men har alligevel nået at deltage i et par kunstforedrag.

- Det er så fedt, at der sker så meget i vores by, og jeg håber virkelig på, at der bliver bygget videre på dette koncept, så vi får noget lignede til næste år, siger hun og fortsætter:

- Og det er ekstra godt, at det hele ikke sker på én gang, men er spredt ud over en uge, for så er der en chance for, at man kan nå at opleve en hel del.

Kulturfestivalen slutter på søndag. Fredag aften og frem til søndag er det Lions Marked, der overtager underholdningen, og hele weekenden byder på masser af oplevelser på hestemarkedspladsen ved idrætsparken.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK For abonnenter

Karakterbogen: Flere spillere scorer højt efter forgæves fight

Annonce