Annonce
Alarm 112

Dramatik på Hobro Landevej ved Foulum: Politiets indsatsstyrke anholdt bevæbnet mand i X-bus

Arkivfoto: Morten Dueholm/Scanpix Denmark

Viborg: Tirsdag aften klokken 18.49 fik politiet en anmeldelse af de meget alarmerende: En passager i en X-bus på Hobro Landevej ved Foulum kunne underrette politiet om, at en medpassager havde en pistol stikkende op af baglommen. Anmelderen virkede troværdig, og den slags tilfælde bliver taget yderst alvorligt af politiet.

Alle de forholdsregler, der skulle til, for at beskytte betjentene selv og bussens passagerer, blev taget. Iført skudsikre veste og de nødvendige våben stoppede politiets specielle indsatsgruppe, den såkaldte Romeo Patrulje, bussen klokken 19.05 på Hobro Landevej.

En 32-årig mand fra Hammershøj blev anholdt, og det viste sig, at den anholdte mand var i besiddelse af en softgun. Den slags ligner rigtige våben, og den anholdte blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, så der falder en bøde til indehaveren af våbnet. Ifølge politiet løber en sådan bøde op i cirka 1500 kroner.

Annonce

Den anholdte blev kørt til afhøring hos politiet, og han fik ikke sin softgun med igen, for, som vagthavende betjent gjorde opmærksom på, det er fuldstændig tåbeligt at rende rundt med sådan en.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Annonce