Annonce
Viborg

Drillesyge Reborn genåbner: Kan du genkende dette håndtag?

Kender du dørhåndtaget? Kan du gætte, hvor det er?, lyder det i et opslag fra Reborn på Facebook. Foto fra Facebook.
I et opslag på Facebook proklamerer Reborn-ejer Maj Schiøtte, at Reborn genåbner. Men hvor det er, må man selv gætte.

Viborg: Maj Schiøtte smed lidt af en bombe, da hun 20. juni skrev på Facebook, at Reborn ville lukke sin bod hos Viborg Street Food.

Siden fulgte hele Viborg Street Food op og lukkede og slukkede som koncept i Viborg, men Reborn skulle vise sig at genopstå - ganske som Maj Schiøtte udtrykte håb for i forbindelse med lukningen.

Men det ville kræve, at hun kunne finde det rette sted til den rette pris. Og det ser det så ud til, at hun har fundet nu. På Reborns Facebook-side skriver Maj Schiøtte:

- Man skal huske at give opmærksomhed til selv de små ting i livet. Som for eksempel dette fine dørhåndtag til Reborns nye butik, som rigtig mange af jer forhåbentlig vil bruge rigtig meget i fremtiden.

- Der er meget, der skal laves indenfor, før det bliver klar, så hav tålmodighed med mig og følg med her på siden, når jeg løbende opdaterer, præcist hvad det er, du fremover vil kunne finde hos Reborn.

- Kender du dørhåndtaget? Kan du gætte, hvor det er?, lyder det fra Reborn-ejeren.

Folkebladet vil gerne komme med et ydmygt bud. Som mange andre på Facebook har påpeget, ligner håndtaget et fra St. Sankt Hans Gade 11. Billedet her er taget fra Google Maps, og selvom facaden vist er blevet malet grå-hvid siden da, er håndtaget det samme.

Annonce
Folkebladets bud er, at det er denne bygning i St. Sankt Hans Gade, der kommer til at huse Reborn. Foto: Google Maps
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce