Annonce
Danmark

Dropper du det danske sommervejr, så forbered dig på en masse bøvl

Nils Strandberg Pedersen tror, at rigtig mange danskere vil blive overraskede over hvor bøvlet det er at rejse på ferie i udladet i år på grund af de mange corona-restriktioner. Foto Jan Jørgensen/Ritzau Scanpix
Sol og høje temperaturer i Sydeuropa kan hurtigt blive overskygget af bøvl med skrappe corona-restriktioner i mange af de europæiske lande, vi plejer at rejse til. Det mener den tidligere direktør for Statens Seruminstitut Nils Strandberg Pedersen.
Annonce

I dagens podcast medvirker den tidligere direktør for Statens Seruminstitut Nils Strandberg Pedersen, som tror at prisen for at rejse til udlandet i løbet af den her sommer kan blive rigtig høj.

Det er ikke sikkert du ender med at bliver smittet med Corona, men du skal være forberedt på, at du vil blive mødt af en masse restriktioner i de europæiske lande du kan rejse til.

Nils Strandberg Pedersen forklarer i podcasten, hvorfor han synes, det er en dårlig ide at rejse på ferie i Europa i år, men han giver dig også et par gode råd med på vejen, hvis du vælger at gøre det alligevel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce