Annonce
Viborg

Du går ikke alene: Liverpool-legender bringer fodboldfest til Viborg

Liverpools legender tager på tour, som også bringer dem omkring Viborg. Pressefoto
Flere af legenderne fra Liverpool FC er med, når "Legends on tour" gæster Tinghallen til januar.
Annonce

Viborg: Er din favoritsang "You'll never walk alone", og har du et bankende Liverpool-hjerte? Så har Tinghallen netop tilføjet et arrangement til programmet for dig.

Fredag den 22. januar 2021 kommer "Legends on tour" til byen. Nulevende Liverpool-legender som Alan Kennedy og Bruce Grobbelaar er med og vil fortælle om den unikke klub og dens fans, når de interviewes af journalist Daniel Sichlau.

- Vi glæder os helt vildt til dette arrangement. Her er tale om et helt anderledes event, end vi plejer at præsentere i Tinghallen, siger direktør Claus Donslund og tilføjer:

- Og med den store succes, som Liverpool har i øjeblikket, kan det kun blive en fest.

Den succes, direktøren taler om, kan ikke være gået manges næser forbi - heller ikke de næser, der ikke er interesserede i fodbold. Tidligere på sommeren vandt Liverpool FC nemlig Premier League for første gang i 30 år, og sidste år var det Champions League-trofæet.


Nulevende Liverpool-legender som Alan Kennedy og Bruce Grobbelaar er med og vil fortælle om den unikke klub og dens fans, når de interviewes af journalist Daniel Sichlau.


Med til arrangementet kommer også manden bag de mange Liverpool-sange, nemlig Jamie Webster. Han vil sørge for den gode stemning, når de populære fodboldspillere gæster Viborg.

Billetter er allerede til salg på Tinghallens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Annonce