Annonce
Bjerringbro

Dueholm: Hvor er forældrene

Niels Dueholm er meget foruroliget over de unges adfærd ved Gudenåen. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Bjerringbro: - Jeg synes virkelig, at det er et kæmpe dilemma, siger det lokale byrådsmedlem Niels Dueholm (S), adspurgt om hvad han mener om den ballade, der for tiden er ved Gudenåen og ved ophalerpladsen på sydsiden.

- På den ene side er det vigtigt, at de unge kan mødes og har et sted at være, men på den anden side er det også vigtigt, at de opfører sig på en måde så alle kan være der, siger han.

Ligesom mange andre i byen går han ofte tur i området, og han har også selv oplevet de unges dårlige opførsel.

- Det, der nok piner mig allermest i forhold til dette problem, er, hvor er forældrene til de unge henne, siger han og fortsætter:

- Det er også rystende at se, at det er unge helt ned til 13-14 års alderen, der fester dernede, og de er ikke ædru. Forleden kom vi forbi en dreng, der absolut ikke er mere end 14 år. Han stod og tissede midt på fortovet, og jeg kan garanterer dig for, at han var stangstiv.

Ifølge Niels Dueholm er problemerne ved åen i Bjerringbros midtby blevet talt om mange gange på rådhuset.

- Vi har haft mange snakke om, hvad vi kan gøre, og jeg ved, at man lige nu arbejder på at få lavet nogle ordensregler, der skal sættes op i området, ligesom man har ved Nørresøbadet i Viborg. På den måde bliver det lettere for politiet at gribe ind, siger han.

Generelt er han chokeret over de unges adfærd, men han ved, at det ikke gælder dem alle.

- Det er ikke i orden, og som tingene er lige nu, er vi magtesløse - når det går så vildt for sig. Der er kun et at gøre, og det er at ringe efter politiet, siger Niels Dueholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce